Cele mai bune exerciţii ca să îţi îmbunătăţeşti viaţa sexuală

Astfel, s-a demonstra că, pe lângă un somn odiohnitor, o alimentaţie sănătoasă şi lipsa stresului, exerciţiile fizice sporesc performanţele sexuale cât se poate de mult.

În primul rând, sportul asigură o circulaţie mult mai bună ceea ce înseamnă că zonele limitrofe ale corpului sunt mult mai bine oxigenate şi astfel funcţionează mult mai bine. Totodată, exerciţiile fizice sporesc nivelul testosteronului la bărbaţi. Studiile arată că la aproximativ 48 de ore după efectuarea de exerciţii sportive, nivelul testosteronului este cel mai mare, iar acest hormon asigură totodată performanţe sexuale mai bune.

Mai mult decât atât, potrivit unui studiu realizat la Harvard, bărbaţii care fac sport cel puţin 30 de minute pe zi au şanse cu 30% mai mici să sufere de disfuncţii erectile.

Totodată, exerciţiile fizice asigură o creştere a flexibilităţii şi a anduranţei, necesare pentru ca bărbaţii şi femeile să poată să aibă performanţele sexuale dorite. Iar poate unul dintre cele mai mari beneficii ale sportului este acela că asigură creşterea încrederii în sine datorită faptului că cei care-l practică arată bine. Ceea ce înseamnă şanse mai mari pentru partide de sex de neuitat.

Ceea ce puţină lume ştie însă este că există o serie de exerciţii sportive care au toate efectele menţionate mai sus dacă sunt practicate cu regularitate. Este vorba despre abdomene, flotări şi orice fel de exerciţiu cardio (de tipul alergărilor, săriturilor sau înotului) care au ca principal efect creşterea performanţelor sexuale şi a libidoului.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
fabrica de zahar ludus foto msnews.ro
Klaus Iohannis FOTO Presidency.ro
image
image
image
image
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg
Regele Charles cu ochii in lacrimi la funeraliile reginei Elisabeta  Foto Gettyimages jpg