Cele mai bune motociclete pentru începători

image

Conform codului rutier în vigoare cele mai bune motociclete pentru începători nu trebuie să aibe o capacitate cilindrică mai mare de depăşească 125 centimetri cubi sau o putere de 15Kw adică maximum 20 de cai putere.

Una din cele mai bune motociclete pentru începători care respectă legislaţia în vigioare este Honda CBR cu capaciitatea cinlindrică prevăzută în legislaţie de 125 de centrimetri cubi. Este prezentă pe toate continentele şi în toate ţările lumii fiind o motocicletă aproape plictisitoare în ceea ce priveşte respectarea standardelor de circulaţie rutieră.

Cele mai bune motociclete pentru începători – Yamaha YZF-R125

O altă motoclicletă potrivită care se încadrează printre cele mai bune motociclete pentru începători este Yamaha YZF-R125. Arată de parcă ar fi cea mai mare dintre motocicletele de clasa ei. Are cadru ajustabil de oţel şi o viteză maximă de 130 de kilometri pe oră ceea ce e mai mult decât suficient pentru un începător.

Cele mai bune motociclete pentru începători – Honda NSR 125

Ar mai fi de remarcat printe cele mai bune motociclete pentru începători Honda NSR 125. O motocicletă extrem de fiabilă dacă ai grijă la nivelul de ulei. Este o adevărată devoratoare de ulei aşa că nivelul acestuia trebuie verificat destul de des. Este rapidă ca o zvârlugă şi atât de fiabilă încât nevelul uleiului trebuie să fie singura ta grijă.

Cele mai bune motociclete pentru începători – Honda Varadero XL 125

Ultima dar nu şi cea din urmă este Honda Varadero XL 125. O motocicletă demnă de surioara mai mare de 1000 de centimetri cubi.  Prin proporţiile perfect şi comfortul oferit la drum lung este motocicleta ideală pentru cei care fac călătorii dese şi lungi iar bugetul nu le permite un consum mare. 

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Gigi Hadid și Kanye West
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Alexandru Rafila - final stare de alertă - 8 mar 2022 / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Victor Negrescu/ Facebook
image
image
image
image
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)
ffsdf jpg
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay