Cele mai frumoase stewardese - cu ele uiți de frica de înălțime

image
Cele mai frumoase stewardese Air Asia

Atunci când zbori este o plăcere să te însoțească cele mai frumoase stewardese. Priviți următoarele imagini și veți înțelege de ce. Cele mai frumoase stewardese nu au chiar cea mai ușoară meserie din lume, așa cum ați fi tentați să credeți.

Munca lor este una dificilă, trebuie să fie atente mereu la câteva zeci de oameni simultan, să îi liniștească atunci când se tem de zburatul cu avionul și să fie pe placul tuturor.

Clienților le este insuflată încredere atunci când au în fața lor un stewardesă prietenoasă și frumoasă. Drept dovadă stă și faptul că cele mai frumoase stewardese sunt supuse unor mulțime de teste și trebuie să îndeplinească mai multe criterii pentru a se angaja.

Cele mai frumoase stewardese - cum ajung să ne încânte privirea

Cele mai frumoase stewardese ajung să se angajeze în funcție de felul cum arată, oricât de nedrept ar părea. Înălțimea este primul criteriu important însă nu este nevoie de o înălțime exagerată, așa cum ați crede. În funcție de companie, o stewardesă trebuie să aibă peste 1.65cm.

Există companii care aleg chiar și tinere cu doar 1.58 înălțime, însă există și companii care au cerințe ceva mai ciudate, cum ar fi Etihad Airways care cere care cele mai frumoase stewardese pe care le angajează să aibă exact 2,10 cm cu o mână ridicată și stând pe vârfuri dar fără tocuri.

Cele mai multe companii cunoscute cer ca cele mai frumoase stewardese pe care urmează să le angajeze să aibă în jur de 1.85 cm.

Cu cât o companie ține mai mult la renumele său angajează cele mai frumoase stewardese, cele mai înalte, bine făcute dar și deștepte. Stewardesele sunt nevoite să cunoască o mulțime de limbi străine, cu cât mai multe cu atât mai bine, engleza fluentă atât vorbit cât și scris este absolut obligatorie.

Pe lângă asta trebuie să aibă cunoștințe juridice,  georgrafie, meteorologie și noțiuni legate de transportul aerian dar și să cunoască informații medicale pentru a acorda primul ajutor într-un caz de urgență.

image
Cele mai frumoase stewardese Air France

Cele mai frumoase stewardese: Air France

image
Cele mai frumoase stewardese Shenzen Airline

Cele mai frumoase stewardese: Shenzen Airlines

image
Cele mai frumoase stewardese Singapore

Cele mai frumoase stewardese: Singapore

image
Cele mai frumoase stewardese de la Virgin

Cele mai frumoase stewardese: Virgin 

image
Cele mai frumoase stewardese

Cele mai frumoase stewardese

Una dintre cele mai frumoase stewardese a pozat chiar și în Playboy.

image
Cele mai frumoase stewardeseSURSĂ FOTO: playboy.com
cub schimbări televiziuni png
Lia Bugnar
cub cheating wife png
hororoscop jpg
image png
image png
6 front spital jpg
cub andreea antonescu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
image png
vaccin
calendar ortodox 2021 16 august sfintii martiri brancoveni elena murariu jpeg
6 baza parcari jpg