Cele mai întunecate secrete ale unui preşedinte american: Îşi bătea soţia şi a avut o relaţie homosexuală cu un apropiat al Mafiei

simeon stalpnicul png

A intrat în istorie ca cel mai infam preşedinte al Statelor Unite ale Americii, după ce a fost nevoit să demisioneze în urma celui mai răsunător scandal politic, cele mai recente dezvăluiri despre comportamentul lui scandalos sunt cu adevărat şocante.

O biografie a lui Richard Nixon, care va apărea luna viitoare, dezvăluie că cel de-al 37-lea preşedinte al SUA şi-ar fi bătut soţia şi ar fi avut o relaţie homosexuală cu un apropiat al Mafiei, relatează Daily Mail.

Autorul cărţii „Cele mai întunecate secrete ale lui Nixon”, Don Fulsom, susţine că fostul preşedinte SUA, deşi pretindea că era homofob, ar fi avut o relaţie cu Charles „Bebe” Rebozo, un om de afaceri cu legături în lumea Mafiei, foarte cunoscut în timpul mandatului lui Nixon, tocmai datorită relaţiei foarte apropiate cu liderul american.

simeon stalpnicul png

Charles „Bebe” Rebozo (stânga), alături de cel mai longeviv director al FBI, J. Edgar Hoover (centru) şi Richard Nixon (Foto: Wikipedia)

Don Fulsom a fost reporter şi a scris despre evenimentele de la Casa Albă, în timpul mandatului lui Nixon. El afirmă, în carte, că Nixon avea probleme mari cu băutura şi că îşi bătea soţia, cu care n-ar fi dormit în aceeaşi cameră la Casa Albă.

Richard Nixon a fost preşedintele SUA între anii 1969 şi 1974, fiind nevoit să-şi demisioneze în urma dezvăluirilor din scandalul Watergate. El a murit în 1994, la 81 de ani, în urma unui atac cerebral.

cub theo rose png
sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
Kate Middleton
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
Serbia Belgrad harta FOTO Shutterstock jpg
Aleksandr Dughin, la funeraliile fiicei sale, Daria Dughina FOTO Profimedia
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg