Cele mai răsunătoare scandaluri sexuale din lumea sportului

Ultima actualizare:

Iată care au fost cei mai celebri sportivi care au trecut prin scandaluri sexuale, fie în paginile presei, fie chiar şi în tribunale:

Cristiano Ronaldo (CR9)Noua amantă secretă a starului de la Real Madrid se numeşte Fernanda şi, în afara faptului că încasează 2.500 de euro pe noapte, le oferă clienţilor săi şi doze de cocaină, după cum afirmă surse ale revistei engleze 'News of The World'.

Tiger WoodsLa început a fost descoperită o amantă, mai apoi a doua, până au răsărit 19 amante! Jucătorul american de golf, care părea să aibă o viaţă familială perfectă, şi-a dezvăluit latura pasională în presă, pierzând astfel aprecierea publicului, dar mai ales contractele publicitare. Într-un viitor apropiat, s-ar putea să asistăm la cel mai scump divorţ din istoria sportului.

RonaldoRonaldo, cunoscător al cluburilor de noapte din capitala spaniolă, pe când juca la Real Madrid, s-a văzut implicat într-un scandal cu droguri şi prostituate. În timp ce se recupera după o leziune la genunchi, starul brazilian s-a dus la un motel cu o prostituată. Odată ajuns acolo, a mai chemat încă două, pentru a-i oferi servicii sexuale. Totuşi, cele trei femei s-au dovedit a fi ... bărbaţi travestiţi!

Boris BeckerGenialul tenismen german a ieşit scump după ce s-a înfierbântat într-un restaurant. După cină, Boris s-a dus la toaleta restaurantului cu o tânără, care apoi l-a şantajat, cerându-i suma de 3,6 milioane de euro.

John TerryPresa din Anglia continuă dezvăluirile în cazul fostului căpitan al Angliei, numărul femeilor care susţin că au întreţinut relaţii sexuale cu fundaşul lui Chelsea ajungând la 12, inclusiv Vanessa Peroncel, cea de la care a pornit întreg scandalul.

Vezi aici lista celorlalţi sportivi infideli.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net