Cele mai tari ştiri legate de sex din 2010

1. Un individ extrem de curajos şi-a tăiat penisul cu un cuţit. Nu din greşeală. Omul avea discernământ. După ce petrecuse cinci ani într-o închisoare din Spania, omul a preferat să îşi taie oraganul decât să fie deportat înapoi în ţara lui de origine, Kazakhstan.

2. Despărţirile sunt extrem de grele. Pentru unii chiar imposibile. Un domn din Italia, rămas discret, a considerat că nu va putea niciodată să treacă peste faptul că a fost părăsit de iubita lui. Singura soluţie viabilă în acest sens a fost să comande o păpuşă care să arate exact ca fosta iubită, dar cu sânii mai mari. Comanda a fost executată pentru suma modică de 18.000 de dolari.

3. Acum vreo 33 de ani, o mamă din America şi-a dat fiul spre adoţie imediat după naştere. În 2009, cei doi s-au revăzut, iar revederea a fost atât de emoţionantă încât mama şi fiul au făcut sex.

4. Un tânăr din Marea Britanie s-a folosit de fonduri guvernamentale pentru a face sex. După ce a încercat să se trateze cu ajutorul mai multor feluri de terapii, care au eşuat, tânărul a aplicat pentru o sponzorizare guvernamentală pe care a obţinut-o şi care l-a ajutat să plece până la Amsterdam unde şi-a pierdut virginitatea în compania caldă a unei prostituate. Asistentul social care s-a ocupat de cazul tânărului a spus că, dacă nu i-ar fi acordat fondurile necesare, ar fi fost o violare a drepturilor omului.

Vezi AICI alte ştiri cu aceeaşi temă.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
vica blochina si bianca patrichi jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
cub andi moisescu png
alex piturca cristina ich jpeg
image
image
image
image
image
image
Sandip Brahmin jpeg
alex piturca cristina ich jpeg
astrolog madalina manole jpg
caine jpg
Frații Tate sosesc la sediul DIICOT din București pentru a asista la percheziția informatică asupra dispozitivelor ridicate de procurori. FOTO Mediafax Foto / Alexandru Dobre
madalina manole facebook jpg