Cernat, prins cu amanta!

simeon stalpnicul png

Cosmin Cernat nu mai poate nega: se iubeşte cu Mădălina Moroşanu. Cei doi au fost surprinşi împreună, luni seara, de fotoreporterii Click!, în timp ce luau masa la un restaurant din Capitală. Ei locuiesc deja împreună, iar Cosmin exclude posibilitatea unei împăcări cu fosta sa parteneră, Monica Iagăr.

PAPARAZZI: Cosmin Cernat şi amanta

Avem dovada. Cosmin Cernat (35 de ani) e cuplat şi chiar locuieşte împreună cu colega sa, Mădălina Moroşanu. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe prezentatoarea ştirilor sportive de la Kanal D în timp ce îşi aştepta iubitul în faţa mall-ului Plaza, din Capitală.

     Mai citeşte:         Cernat şi Iagăr, împreună  de Crăciun         Cernat s-a mutat la tata acasă!          Nevasta i-a scos hainele la uşă lui Cosmin Cernat!         Monica, Cernat te înşală de doi ani!         Cernat, te-a dat nevasta afară din casă?

Deşi era trecut de ora 23:00, Cosmin şi Mădălina au mers la restaurantul „Casa Roz", unde au cinat, au râs şi păreau să se simtă extraordinar unul în prezenţa celuilalt.

Vezi aici o secvenţă VIDEO cu Cernat suprins cu amanta

Împreună în mașină. Mădălina și-a luat iubitul cu mașina și au plecat spre restaurant

simeon stalpnicul png

După aproximativ o oră, cei doi îndrăgostiţi au părăsit incinta localului şi s-au îndreptat spre garsoniera închiriată în care locuiesc împreună, aflată în cartierul Militari.

Contactat telefonic de Click!, vedeta Kanal D nu a negat că ar fi implicat într-o relaţie cu frumoasa blondină, care e divorţată şi mamă a unui băieţel.

Au luat masa în oraș. Cosmin și Mădălina s-au relaxat la un restaurant până spre miezul nopţii

simeon stalpnicul png

„Nu am nici un fel de datorie faţă de Monica Iagăr. Nu declar mai multe din respect faţă de copiii mei, nu vreau ca ei să sufere. Dacă datorez cuiva o explicaţie, acelea sunt fetele mele", ne-a spus Cosmin Cernat.

Click! a dezvăluit, în exclusivitate, în decembrie, idila pe care Cernat o trăieşte cu Mădălina Moroşanu.

Au plecat spre casă. Cei doi au plecat spre garsoniera din Militari, unde locuiesc împreună

simeon stalpnicul png

Fosta atletă Monica Iagăr, mama copiilor lui Cernat, l-a dat afară din casă. Între timp, ea a revenit la sentimente mai bune şi a fost dispusă să îl ierte şi de această dată pe Cosmin, însă acesta a exclus orice posibilitate de împăcare cu femeia alături de care a trăit 8 ani.

Mădălina e divorţată și are un băieţel

Mădălina Moroşanu are 29 de ani şi lucrează în televiziune de mai bine de 10 ani, atât ca producător, cât şi ca prezentator.

Prezentatoarea ştirilor sportive de la Kanal D are un băieţel de cinci ani, iar în vara anului 2009 a divorţat de soţul său, fiul celebrului om de televiziune, Dumitru Moroşanu.

Monica Iagăr: «Nu pe Cosmin îl condamn, nu e el de vină»

Monica Iagăr (37 de ani) e femeia cu care Cosmin Cernat are două fetiţe, Ayana (7 ani) și Maya (11 luni). Vestea că Cernat umblă cu amanta a luat-o prin suprindere ieri, pe Monica, ea aflându-se la schi, la Azuga, cu fiica sa cea mare.

Cu Monica are doi copii. Cosmin Cernat și Monica Iagăr au format un cuplu timp de 8 ani. Ei au împreună două fete, Ayana și Maya

simeon stalpnicul png

„Aş fi vrut ca bănuielile mele că sunt împreună să nu se confirme. Nu pe Cosmin îl condamn, nu el este de vină, bărbatul este dator să încerce. Unde este însă moralitatea ei ca mamă, că i-a dat lui Cosmin cheia garsonierei, când ea are un băieţel, din prima căsnicie, pe care l-a lăsat la părinţii ei? Eu toata ziua mă ocup de fetiţe, sunt când la şcoală cu cea mare, când la doctor cu ele. Speram să fie o toană de-a lor, iar la un moment dat Cosmin să se întoarcă acasă, la fetiţe. Cea mică nici nu a învăţat să spună mamă şi tată. Cum poate ea să se uite în oglindă când ştie că le-a luat copiilor noştri tatăl? Cosmin este un tată bun, fetiţele îl iubesc la nebunie şi au nevoie de el, acasă. Să fie fericiţi! Dar între mine şi Cosmin se vor schimba multe", ne-a spus Monica.

cub bianca dragusanu png
cub paula seling png
FotoJet jpg
cub ioana nastase png
FotoJet (4) jpg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
FotoJet (5) jpg
infidelitate 0 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet jpg
emil boc jpeg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
gemene 2 png
Daniela Gaviria jpg
shutterstock 676013005b jpg