Cesaria Evora nu-şi scoate bijuteriile nici când doarme

Ultima actualizare:

Ne-a povestit despre matuşa sa cu mare bucurie, zâmbind tot timpul.

„Este numită Diva Desculţă, iar prezenţa ei pe scenă în picioarele goale a devenit o legendă. Mătuşa mea are bătături care o împiedică să se încalţe, să stea în picioare şi uneori chiar să păşească. Are dureri cumplite".

Nepotul Cesariei cunoaşte amănunte picante din viaţa cântăreţei, inclusiv povestea de dragoste pe care Cesaria a trăit-o în tinereţe.

„S-a îndrăgostit la 17 ani, dar a fost părăsită şi lăsată singură cu doi copii mici. Cred că îl iubeşte şi acum pe Eduardo pentru că îi dau lacrimile când vorbeşte despre el. Iar el vine la fiecare concert al ei şi îi trimite flori în culise. De văzut însă, nu s-au mai văzut vreodată. Ea ştie că el e în public, dar evită să-l reîntâlnească".

Frederico este bodyguardul Cesariei şi a însoţit-o în toate turneele susţinute în România.

„Am emoţii uneori. Cesaria poartă foarte mult aur, nu-şi scoate bijuteriile nici când doarme. Oricând ar putea fi jefuită".

Nu suportă să fie îmbrăţişată sau să i se sărute mâna.

„Dacă se întâmplă una ca asta, încearcă să-l pocnească pe cel care a îndrăznit. Este, de fapt, o formă de autoapărare. Ea a fost foarte bruscată la viaţa ei, săracă fiind şi fără nici un sprijin. A îndurat foarte multe".

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 24 februarie capul sfantului ioan botezatorul icoana de  sorin vintzeanu jpeg
pizza politie pixabay jpg
Dorin Cioaba regele romilor FOTO www turnulsfatului ro jpeg
durere cap ochi jpg
extrageri loto
4 front 1 jpg
turnul eiffel shutterstock 1391056664 jpg
front marte 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net