Cezar Ouatu l-a atacat public pe Cristian Tudor Popescu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cezar Ouatu a fost invitat pe canapeaua lui Cătălin Măruţă, unde a vorbit despre experienţa pe care a trăit-o ca reprezentant al României la Eurovision. Acesta a ascultat şi o înregistrare în care jurnalistul Cristian Tudor Popescu îl imită şi face glume pe seama lui.

Chiar dacă Cezar a reacţionat foarte bine la ironiile lui Cristian Tudor Popescu, un singur lucru l-a făcut să ia atitudine. Acesta nu a putut trece peste faptul că jurnalistul l-a atacat pentru numele de familie pe care îl poartă, Ouatu.

simeon stalpnicul png

"Sunt previzibile glumele legate de numele meu de familie, dar vreau să îi transmit domnului Cristian Tudor-Popescu că aşa cum se numeşte dumnealui Popescu şi duce cu mândrie numele tatălui său mai departe, la fel duc şi eu numele tatălui meu mai departe, care se numea Ouatu şi sunt foarte mândru de asta",a spus artistul.

Contratenorul a mărturisit că acest gen de glume îl dor foarte tare, mai ales că moartea tatălui său l-a afectat foarte mult. "Aceste glume previzibile legate de numele meu mă deranjează în ultima vreme, cu atât mai mult cu cât ieri a fost o zi foarte grea pentru mine, pentru că s-au împlinit trei ani de la moartea tatălui meu", a declarat Cezar.

Artistul i-a întors ironia jurnalistului, declarând că şi-ar fi dorit să îl ia cu el la Eurovision. "Din păcate pentru Cristian Tudor Popescu, a fost prea târziu pentru că dacă îl descopeream mai devreme, îl luam în backing vocals la Malmo. Chiar îmi pare rău că nu am ştiut pentru că eu cred că se risca", a spus contratenorul, subliniind că nu este o glumă.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net