Cheeky Girls şi "Cheeky Christmas", pe primul loc în topul celor mai detestate melodii de Crăciun

În dreptul celor două gemene românce, realizatorii clasamentului notează că apariţia lor meteorică pe scena muzicală britanică, în urma participării la emisiunea Popstars, a rămas doar o încercare nereuşită de marketing, iar această piesă de Crăciun nu a avut decât scopul de a le creşte popularitatea, dar a eşuat de asemenea lamentabil, scrie Agerpres.

Pe locul doi în acest top se află trupa Coldplay cu piesa "Christmas Lights", o piesă foarte bună de altfel, dar care este mult prea depresivă pentru Crăciun. O piesă bună "doar pentru cei care vor să se asigure că vor avea un Crăciun plin de tristeţe", notează realizatorii clasamentului.

Poziţia a treia este ocupată de Cliff Richard cu piesa "Mistletoe and Wine". În cazul acestei piese, videoclipul reuşeşte să strice puţinul rămas după calitatea îndoielnică a partiturii. Cliff Richard făcând pe Moş Crăciun depăşeşte orice limită. Această piesă a fost probabil considerată bună în anul apariţiei sale, în 1988, însă acum a devenit anacronică.

Hitul lui Mariah Carey, "All I Want For Christmas Is You" este pe locul patru şi oferă exemplul unei piese, altfel bună, care a devenit detestabilă prin suprasolicitare. Această piesă este repetată obsesiv în fiecare an de Crăciun până la punctul în care a devenit imposibil de suportat.

Poziţia a cincea este ocupată de trupa The Darkness cu piesa "Christmas Time" care păcătuieşte de asemenea prin supraexpunere, iar ultima poziţie a clasamentului este ocupată de Band Aid cu piesa "Do They Know It's Christmas?". Este de înţeles faptul că o parte din succesul acestei piese este legat de mesajul său umanitar şi de banii pe care a reuşit să-i strângă pentru cei defavorizaţi, însă faptul că a fost înregistrat un remake al piesei în locul compunerii unei noi melodii în scopuri caritabile, este greu de digerat, conform autorilor clasamentului.

Surprinzătoare este absenţa "hitului" trupei Wham! din acest clasament. Oare în Marea Britanie nu se mai ascultă "Last Christmas" de sărbători?

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg