Chef Cătălin Scărlătescu a gătit alături de Răzvan Fodor
Pentru că nu au putut să plece în concediu cu ocazia zilei de 1 Mai, Chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei trei juraţi MasterChef şi cântăreţul Răzvan Fodor, cel care prezintă emisiunea de la Pro Tv, s-au răzbunat şi au pus de o mare petrecere. Cei doi şi-au invitat prietenii la vila lui Cătălin, de pe malul lacului Snagov şi au dat iama în cele mai sofisticate preparate culinare.
Chef Cătălin Scărlătescu a dat o mare petrecere de 1 Mai
Dis-de-dimineaţă, Răzvan şi Cătălin au fost în Piaţa Obor din Capitală, de unde şi-au făcut aprovizionarea pentru petrecere. După ce au încărcat portbagajul maşinii cu bunătăţile de care aveau nevoie, cei doi au pornit spre Snagov, locul unde urma să aibă loc o mare petrecere.
Cătălin a făcut imediat meniul zilei, preparatele din peşte fiind la loc de cinste. Invitaţii Chefului au fost răsfăţaţi cu saramură de crap, midii, scoici şi stridii, dar şi cu patru feluri de paste, preparate astfel încât să satisfacă şi cele mai exigente gusturi.
Chef Scărlătescu a preparat pentru invitaţii săi un crap de peste 6 kilograme
Cătălin Scărlătescu a mărturisit că are o mare pasiune pentru bucătăria thailandeză, însă nu se dă în lături de la nici un preparat culinar.
"Dacă aş alege o bucătărie din ale cărei preparate să mănânc toată viaţa, aş alege-o pe cea thailandeză. Sunt înnebunit după gusturile asiatice. Am umblat prin toată lumea asta şi am mâncat de toate. Nu am refuzat nimic. Am mânat şobolani, broască ţestoasă, şerpălăi, lăcuste, orice", a declarat juratul MasterChef.
Chef Cătălin şi-a plimbat prietenii cu barca pe lacul Snagov
Acesta a povestit că iubeşte foarte mult bărcile şi că profită de fiecare ocazie pentru a naviga pe ape. "Eu m-am născut pe la Constanţa, aşa că îmi place foarte mult apa. Îmi plac bărcile. Cel mai mult îmi plac velele. Cel mai mult am mers 40 de mile marine. Am luat o barcă din Atena şi am mers prin toate cicladele", a spus Scărlătescu.