Chirilă, te-am prins! Te-ai mutat la Raicu!

simeon stalpnicul png

Tudor Chirilă s-a instalat confortabil în vila iubitei din cartierul 1 Mai, el locuind acolo şi când aceasta pleacă din oraş. Zilele trecute, cei doi au fost surprinşi de fotoreporteri, în timp ce intrau noaptea în casă.

Au fost împreună doi ani de zile şi s-au despărţit pe motiv că el nu-şi dorea o relaţie cu acte. Tudor Chirilă nu a putut sta însă departe de Andreea Raicu şi, în vară, s-a împăcat cu frumoasa realizatoare de la Prima TV, iubirea dintre ei fiind acum mai aprinsă ca niciodată.

Citeşte şi:

Tudor Chirilă, deranjat la un concert de telefoane, şoapte, tuse şi horcăieli!

Tudor Chirilă: «În centrul istoric bărbaţii se scarpină la pu*ă, pe stradă»Tudor Chirilă, la un pas să fie furat de o studentă - VIDEO

Tudor Chirilă: «Creierul este precum o burtă care se revarsă vălurită de celulită!»

Tudor Chirilă: «Da, am ieşit cu Andreea în oraş!»

Separarea le-a priit, iar acum cei doi par a fi pe punctul de a întemeia o familie în adevăratul sens al cuvântului. Cei doi porumbei au fost surprinşi zilele trecute intrând la ceas de seară fericiţi în cocheta vilă a Andreei, situată în cartierul 1 Mai, unde au petrecut o noapte fierbinte.

Ora 23.00 Raicu şi Chirilă intră îmbrăţişaţi în casa ei

simeon stalpnicul png

În zori, vedeta de la Prima TV a părăsit locuinţa cu o valiză după ea, îndreptându-se grăbită spre aeroport. Tudor a rămas să lenevească de unul singur în vila iubitei, semn că aceasta i-a dat un rând de chei.

La prânz, Tudor a ieşit puţin pe afară, după care s-a întors tot în casa Andreei. Apropiaţii lor susţin că cei doi s-au mutat împreună de câteva săptămâni, testând, în acest fel, viaţa de familist.

Ora 09.00 Andreea se grăbeşte să plece spre aeroport

simeon stalpnicul png

Ora 15.00 Tudor intră în vila Andreei, chiar dacă ea nu este acasă

simeon stalpnicul png

Şi-a sfinţit casa cu alt iubit

Anul trecut, în martie, Andreea Raicu şi-a îndeplinit, în sfârşit, dorinţa de a avea o casă a ei. Vedeta a investit 200.000 de euro în somptuoasa vilă cu trei niveluri, situată în cartierul 1 Mai.

Înainte să se mute, ea a chemat un preot să sfinţească locuinţa, conform tradiţiei. La slujbă a fost prezent iubitul ei de atunci, Ştefan Culeţu, fiul prefectului de Constanţa.

Au stat despărţiţi 23 de luni

Uneori despărţirea este "ca mierea" pentru unele cupluri. Andreea Raicu şi Tudor Chirilă au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de doi ani, însă în septembrie 2008 vedeta Prima TV i-a dat papucii solistului, pe care l-a catalogat la acea vreme drept neserios.

După ce s-a consolat cu Ştefan Culeţu, fiul fostului prefect de Constanţa sau cu spaniolul Frederico, Andreea s-a întors în vară în braţele lui Chirilă. De atunci cei doi sunt nedespărţiţi.

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
cub brigitte pastramă png
pantofi jpg
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
culita sterp daniela iliescu jpg
Aeroportul din Herson FOTO Profimedia
Delta Dunării FOTO ARBDD jpg
image
image
image
image
Jim Parums si fiica jpg
Suporteri Qatar la Cupa Mondială de fotbal 2022 FOTO Profimedia jpg
image png
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
arsenie boca jpg