Chivu: „Nu mai avem jucători ca Mutu” Vezi ce spune despre Benitez!

„E greu să mai găsim un campion ca Mutu. Nu ducem lipsă de talente, dar se chinuie când ajung afară din cauza mentalităţii. Lucrurile nu sunt cum ar trebui să fie în fotbalul românesc, să sperăm însă că vor reveni la normal, vom avea din nou rezultate şi vom creşte tinere talente. E greu să găseşti tot timpul jucători ca Mutu, Messi şi Cristiano Ronaldo”, a spus Chivu, întrebat de situaţia din fotbalul românesc.

Căpitanul „tricolorilor” a mai spus că îi place să gătească pentru soţia şi cele două fiice ale sale şi că vrea să se implice cât mai mult în creşterea copiilor: „Mai gătesc din când în când pentru fetele mele. La mine acasă se mănâncă lejer şi sănătos. Ca tată îmi place să dau o mână de ajutor prin casă, vreau să particip la creşterea fetiţelor mele!”.

Totodată, Chivu nu a uitat să-i trimită o "săgeată" fostului său antrenor, Rafa Benitez, cu care s-a contrat de mai multe ori în cele şase luni petrecute de spaniol pe banca lui Inter. Un suporter a constatat că, de când antrenor e brazilianul Leonardo, Chivu e mult mai calm. Moment în care, acesta şi-a arătat cicatricea şi a spus: „Uneori, îmi mai intră aer pe aici”.

cub lia bugnar theo rose png
cub camelia șucu (1) png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
cub emma corrin png
Kanye West
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg
seceta
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg