Chivu, suspendat patru etape! Va lipsi cu Juventus şi Roma

Ultima actualizare:

Judecătorul sportiv Gianpaolo Tosel a decis să-l suspende pe Chivu patru etape, în baza imaginilor tv, românul nefiind sancţionat în teren, de arbitru, care nu a văzut faza. Chivu va lipsi la partidele cu AS Roma, Juventus Torino, Caglia­ri şi Sampdoria.

"Imaginile televizate au arătat că în circumstanţele semnalate, jucătorul nero-azzurro, în suprafaţa de pedeapsă a echipei Bari unde se executa o lovitură liberă, l-a atins pe fotbalistul Rossi, cu o mişcare a braţului drept, l-a lovit cu pumnul, iar acesta a căzut la pământ.

Arbitrul nu a luat nicio decizie disciplinară, deoarece aşa cum a arătat în raportul trimis prin e-mail la ora 12.14, era concentrat în altă direcţie.

Gestul jucătorului interist, în acţiunea jocului, clar intenţionat şi dăunător având în vedere energia avută şi faptul că a lovit într-o zonă delicată, se încadrează, fără niciun dubiu, la «comportament violent», care face ca proba video să fie admisă, conform articolului 35, alineatul 1.3 din regulamentul disciplinar.

Prin urmare, ţinând de articolul 19, alineatul 4, litera b, şi având în vedere caracterul special al acestei probleme, fotbalistul Chivu Cristian este sancţionat patru etape efective de joc", se arată în motivarea sentinţei, publicată de Corriere dello Sport.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net