Chivu, suspendat patru etape! Va lipsi cu Juventus şi Roma

Ultima actualizare:

Judecătorul sportiv Gianpaolo Tosel a decis să-l suspende pe Chivu patru etape, în baza imaginilor tv, românul nefiind sancţionat în teren, de arbitru, care nu a văzut faza. Chivu va lipsi la partidele cu AS Roma, Juventus Torino, Caglia­ri şi Sampdoria.

"Imaginile televizate au arătat că în circumstanţele semnalate, jucătorul nero-azzurro, în suprafaţa de pedeapsă a echipei Bari unde se executa o lovitură liberă, l-a atins pe fotbalistul Rossi, cu o mişcare a braţului drept, l-a lovit cu pumnul, iar acesta a căzut la pământ.

Arbitrul nu a luat nicio decizie disciplinară, deoarece aşa cum a arătat în raportul trimis prin e-mail la ora 12.14, era concentrat în altă direcţie.

Gestul jucătorului interist, în acţiunea jocului, clar intenţionat şi dăunător având în vedere energia avută şi faptul că a lovit într-o zonă delicată, se încadrează, fără niciun dubiu, la «comportament violent», care face ca proba video să fie admisă, conform articolului 35, alineatul 1.3 din regulamentul disciplinar.

Prin urmare, ţinând de articolul 19, alineatul 4, litera b, şi având în vedere caracterul special al acestei probleme, fotbalistul Chivu Cristian este sancţionat patru etape efective de joc", se arată în motivarea sentinţei, publicată de Corriere dello Sport.

image
image
image
image
image
image
locuri de munca acasa jpg
Bebeluș foto pixabay
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
padure stejar china
Max Woosey Instagram jpg
cele mai bune destinații  sursa   Shutterstock jpg