Cinci jocuri sexuale cu sânii în rolul principal

Ultima actualizare:

Că bărbaţii sunt înebuniţi după sânii femeilor nu mai este un secret pentru nimeni. Că, alături de fund şi picioare, sunt principalele "accesorii" pe care le remarcă la o femeie, din nou, nu este ceva nou. De asemenea, ştim cât de mult îi excită să-i atingă, sărute, mângâie şi să se joace cu ei în timpul preludiului şi nu numai. Dar, folosim oare vreodată întreg potenţialul erotic al sânilor?

Surprinde-ţi partenerul cu noi tehnici sexuale care îl vor înebuni de plăcere şi uimire. Sânii vor fi actorii principali!

Citeşte şi:

Cele mai absurde 10 mituri sexuale masculine

De ce înşelăm? «Nu merită să caut cioara de pe gard, când am păsărica acasă» VIDEO

Cele mai mari 10 minciuni sexuale ale bărbaţilor10 fantezii sexuale pe care nu le poţi rata

Poate ai obosit sau te-ai săturat de aceleaşi şi aceleaşi jocuri sexuale. Ştii ce se va întâmpla în pat cu iubitul din momentul în care începeţă să vă sărutaţi, tot mai pasional, până în momentul orgasmului. Dar, ce-ar fi să schimbi puţin repertoriul?

Sânii sunt unele din cele mai erogene zone ale unei femei, iar unele sunt capabile chiar să ajungă la orgasm doar prin stimularea acestora. Ce este sigur, însă, este că aceştia au un imens potenţial erotic, ce nu este, însă, folosit, aproape niciodată, la maxim.

Propune-ţi pentru următoarea întâlnire amoroasă cu iubitul tău să scoţi maximul din sensibilitatea sânilor şi din plăcerile pe care aceştia pot să le ofere. Propune-i iubitului tău o seară dedicată numai lor, sânilor, şi te vei şi îl vei surprinde de rezultate. Iată cinci jocuri sexuale, pentru început, cu sânii în prim-plan. De la aceste idei, poţi inventa noi şi noi jocuri pentru ei.

1. "Sutienul buclucaş"

Pentru bărbaţi, să desfacă un sutien poate fi o întreagă aventură, mai ales atunci când se precipită şi se grăbesc, pentru a scăpa de "textilă" şi a ajunge la sânii tăi. Şi asta când se folosesc de ambele mâini... Stop! Astăzi, îngreunează-i puţin misiunea. Îmbracă cea mai sexy lenjerie intimă şi lasă-l să te dezbrace de sutien, dar... fără mâini. Va fi foarte excitant pentru amândoi jocul, iar el va "lupta" cu dinţii, la propriu, pentru trofeele dorite. Va reuşi?

2. "Desertul erotic"

Invită-l la masă şi la un pahar de şampanie. Nu de oriunde şi nu oriunde. Acoperă-ţi sânii în ciocolată lichidă şi/sau frişcă şi lasă-l să se servească. Din nou, nu-i da voie să-şi folosească mâinile. Poţi încinge atmosfera turnând, înainte de "masă", şi un pahar de şampanie pe sâni. Garantat, îl va "savura" la maxim, lingând fiecare picătură. Apoi, puteţi trece direct la deserturile dulci, alese pe gusturile voastre, pentru că poţi şi tu gusta din ciocolată şi din frişcă, direct de pe buzele lui, după ce, în prealabil, el le-a cules de pe sânii tăi.

3. "Duşul fierbinte"

Puteţi curăţa urmele "festinului" la un duş fierbinte împreună. Regula este, însă, de data aceasta, ca el să-ţi săpunească şi să-ţi spele sânii, putând alterna acest lucru cu un masaj binevenit. Probabil vă veţi excita amândoi la maxim, dar, cel puţin de data aceasta, nu vă grăbiţi. E seara sânilor! Şi, înainte de orice, trebuie răsfăţaţi până la capăt. După duş, cere-i tot iubitului tău să te şi şteargă cu un prosop moale şi pufos, pe tot corpul, insistând însă în zona pieptului.

Află care sunt celelalte duă jocuri sexuale pe adevarul.es.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Raisi agentia Tasnim jpg
image
image
image
image
image
image
empe jpg
mici mititei shutterstock 1366723277 jpeg
Televizor Pixabay jpg
masca de somn  foto   Shuttestock jpg
primar judetul gorj acc jpg
Carne FOTO Shutterstock jpg
image png
Kate Middleton, soţia prinţului William, a născut un băieţel jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net