Cinci morţi din cauza unei furtuni de zăpadă în SUA

Până acum, furtuna, care se îndreaptă spre nord şi se apropie de New England, a provocat, vineri, inundaţii în sudul Floridei şi a întrerupt alimentarea cu electricitate a peste 85.000 de persoane în Carolina de Nord şi de Sud. Sâmbătă a adus un strat de zăpadă gros de 40 de centimetri pe aeroportul Reagan National din regiunea capitalei federale Washington DC, iar în New Jersey a provocat cele mai importante căderi de zăpadă generate de o singură furtună în ultimii patru ani.

În zona New York, forţa furtunii este de aşteptat să lovească Long Island, cu un strat de zăpadă de 46 de centimetri şi rafale de vânt cu viteze de până la 80 de kilometri pe oră.

Căderile de zăpadă prognozate pentru oraşul New York ar putea face ca furtuna să fie cea mai gravă din februarie 2006 încoace, a anunţat meteorologul de serviciu Patrick Maloit. Lucrătorii au lucrat toată noaptea pentru a curăţa liniile de metrou şi platformele, iar traficul pe rutele autobuzelor este de aşteptat să înregistreze întârzieri.

Întârzieri există şi pe aeroporturile din nord-est. Au fost anulate zboruri pe aeroporturile Reagan National şi Dulles din regiunea Washington, pe aeroportul Philadelphia International, pe principalele trei aeroporturi ale oraşului New York şi pe aeroportul Logan din Boston. Peste 150 de zboruri au fost anulate pe aeroporturile din Chicago, precum şi pe cel din Denver.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
4 front doctorita spagara jpg
cub sexy teniswomen png
prințul william, kate middleton  sursa   shutterstock 186607298 jpg
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg