Cine este norocosul care a câștigat 2,7 milioane de euro la Loto 6/49. „Aveţi încredere”

Un oltean este cel de-al doilea norocos al anului 2023, după o lungă perioadă în care numerele norocoase au fost greu de ghicit. El a devenit milionar în euro, jucând o variantă simplă, adică investit suma de 14,50 lei.

image

Mesajul proaspătului milionar

Bărbatul, care trăiește în Calafat, oltean din tată în fiu, s-a prezentat marți, 19 septembrie a sediul central al Loteriei Romane.

Câştigător al premiului de categoria I, el a plecat acasă cu suma de 13.829.095,20 de lei, adică peste 2,78 milioane de euro, premiul său obţinut la tragerea suplimentară Loto 6/49 din data de 17.09.2023, informează Loteria Română.

„Biletul norocos a fost jucat la agenţia 16-019 din Calafat şi a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49, prețul biletului fiind de 14,50 de lei”, a transmis, duminică seară, Loteria Română.

Joacă de peste 20 de ani

Castigatorul este din Calafat, are in jur de 60 de ani si a declarat că joaca constant la Loto 6/49 de peste 20 de ani. Consideră că perseverența este cheia succesului. Întotdeauna joacă o singură varianta simplă și aceleasi numere, parte dintre acestea având semnificație personală. Norocosul a spus că a avut întotdeauna încredrea că la un moment dat va cîștiga.

„Aveţi încredere, jucați ca să câştigaţi. Dacă nu joci, nu câştigi”, este mesajul pe care câştigatorul a vrut să îl transmităîmpătimiților jocului de noroc.

El nu a dorit să-și facă publică identitatea.

Olteanul nu este primul român care a câștigat marele premiu la Loto 6/49 cu o variantă simplă, adică investit suma minimă.

O femeie a câștigat cel mai mare premiu din istoria jocului 

Primul câștigător la Loto 6/49 în anul 2023 a fost o femeie care a primit nu mai puțin de 50.096.011,76 de lei, cel mai mare premiu din istoria acestui joc. Extragerea a avut loc pe 25.06.2023. Biletul pe care l-au luat a costat aproximativ 500 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net