Cine nu răspunde la telefonul fix, amendă!

Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Brandan, Bilaşco şi Szekely, în capul "listei negre" a lui Becali

Becali anunţă o nouă reconstrucţie cu 15 milioane de euro!

Becali îl „înţeapă" pe Mihai Stoica

Gigi a mai făcut o listă neagră

Veştile că fotbaliştii din Ghencea pierd constant nopţile prin discoteci au ajuns şi la urechea lui Gigi Becali, care este decis să ia măsuri drastice.

Vizaţi sunt în primul rând jucătorii sud-americani. „De acum preiau hăţurile. M-am săturat! Bonfim, Ricardo şi încă un jucător au mari probleme cu viaţa extrasportivă. Treaba lor, se vor «curăţa» singuri", a tunat latifundiarul, care s-a supărat şi pe managerul Mihai Stoica, din cauză că acesta le-a permis lui Brandan şi Bilaşco să petreacă până la ora 03.00 într-un club, după meciul cu FC Vaslui: „Mi-a zis că le-a dat voie, că erau cu nevestele. Cum aşa?! Eu la Steaua nu accept asta! Tai în carne vie dacă mai prind vreun jucător în oraş după ora 22.00".

„Click!" a aflat care sunt măsurile pe care Gigi Becali intenţionează să le ia pentru a-i determina pe fotbalişti să-şi schimbe atitudinea.

Latifundiarul a dat ordin ca fotbaliştilor să le fie instalate acasă posturi de telefonie fixă, pentru a putea fi controlaţi.

„Fiecare jucător va fi sunat la ora 22.30, pe telefonul fix de acasă. Dacă nu răspunde, amendă! La a doua abatere va fi dat afară", a explicat Becali, care intenţionează să pună şi câţiva bodyguarzi pe urmele sud-americanilor.

Dacă un jucător nu va fi găsit acasă, atunci va primi o amendă de 50.000 de euro. „Aşa l-am cuminţit şi pe Toja, care «rupea» în două discotecile", le-a transmis Becali celor din conducerea Stelei.

Dică a fost iertat

La insistenţele lui Sorin Cîrţu, Gigi Becali a revenit asupra deciziei de a nu-i mai permite lui Nicolae Dică să mai evolueze în acest retur.

„Dică poate să joace din nou, dar cu Burdujan m-am convins cum stă treaba!", a declarat latifundiarul. „Sorinaccio" îi solicitase lui Gigi Becali permisiunea de a-l utiliza pe Dică mai ales în condiţiile accidentării lui Cristi Tănase.

Atacantul de 31 de ani va face deplasarea la Chişinău şi va fi reintegrat în echipă cu ocazia amicalului cu Dacia de sâmbătă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
curatenie geamuri istock jpg
canicula 40 de grade EPA EFE jpg
Agrigento sicilia italia jpg
jeleuri droguri cta jpg
Afine FOTO Shutterstock
tilos jpg
Înghețată  Foto Pixabay jpg
Gouming Martens foto unilad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net