Cine va crea rochia de mireasă a viitoarei prinţese a Marii Britanii, Kate Middleton?

Ultima actualizare:

Speculaţiile în privinţa designerului care va realiza rochia de mireasă pentru „nunta secolului" au apărut odată cu anunţul logodnei prinţului William cu Kate Middleton.

Dar, după ce mama lui Kate, Carole, şi sora acesteia, ­­­­­­­­­Pippa - care va fi domnişoara de onoare a miresei - au vizitat magazinul lui Bruce Oldfield, presa britanică a dat verdictul. „Trebuie să fi fost o întâlnire specială, pentru că domnul Oldfield nu lucrează în vitrina magazinului", a declarat o sursă apropiată Casei Regale pentru „Daily Express".

O altă sursă declara pentru „Daily Mail": „Kate a ajuns la o decizie, dar vrea să ţină secret modelul şi designerul ca surpriză pentru ziua nunţii, în linie cu tradiţia". Alegerea lui Oldfield nu ar fi o surpriză, acesta fiind designerul preferat al prinţesei Diana. „Diana era un tip mai ciudat de femeie la început. A devenit superbă mai târziu", a spus designerul.

Deşi nu i-a creat rochia de mireasă, Oldfield a fost cel care a creat look-ul îndrăzneţ, dar corect, pentru care Lady Di a fost apreciată. Prinţesa a declarat în mai multe rânduri că Oldfield este designerul care îi înţelege cel mai bine nevoile şi gusturile vestimentare. Afirmaţii ca acestea i-au adus cliente precum reginele Noor şi Rania ale Iordaniei, dar şi celebrităţi precum Barbra Streisand, ­Diana Ross, ­Catherine Zeta-­Jones, ­Rihanna, Joan ­Collins şi Faye Dunaway.

Designerul este rezultatul unei aventuri între un boxer jamaican şi o irlandeză căsătorită. Mama suferindă de epilepsie a fost considerată incapabilă să-şi crească copilul, aşa că ­Oldfield a ajuns la orfelinat de la vârsta de şase luni.

Citeşte mai multe pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net