Cine vrea bijuteriile Marinei Dina?


    Brăţară şi colier Queen and King
Brăţară şi colier Queen and King

Marina Dina s-a alăturat campaniei noastre şi a donat un set foarte frumos de bijuterii, din onix cu argint.

Joi, 26 ianuarie2012 - Am dat bijuteriile Marinei Dina!

Iulian Popa din Bucureşti a oferit suma de 666 de lei şi a câştigat licitaţia pentru setul de bijuterii din onix donat de Maria Dima campaniei noastre.

Mierucri, 25 ianuarie 2012- Gata cu licitarea pentru bijuteriile Marinei Dina!

Ieri, înainte de închiderea ediţiilor, cea mai mare ofertă primită pentru setul de bijuterii, donat de Marina Dina, era de 700 de lei.

S-a mai putut licita până la miezul nopții, așa că nu știm încă persoana care  va intra în posesia colierului și a brățării din onix și argint, marca Queen and King.

Nu uitaţi că banii vor ajunge la copiii grav bolnavi, incluşi în campania ”Din inimă pentru copii”, contribuind la îmbunătăţirea stării lor de sănătate.

Luni, 23 ianuarie 2012 - 700 de lei pentru bijuteriile Marinei Dina!

Vedeta tv Marina Dina, foarte sensibilă la copii, ne-a donat din tot sufletul, pentru licitaţiile caritabile “Din inimă pentru copii”, o brăţară şi un colier nou-nouţe.

Bijuteriile, din onix şi argint, sunt create de Casa Queen and King , a cărei imagine e Marina Dina.

Le puteţi avea la un preţ mai mic, fiindcă în magazin setul costă 300 de euro, iar acum cea mai mare sumă oferită este de 700 lei.

Dă cineva mai mult?

Sâmbătă, 21 ianuarie 2012- 700 de lei pentru bijuteriile Marinei Dina!

Frumoasa Marina este imaginea casei de bijuterii Queen and King şi de aceea ea a ales să doneze pentru licitaţiile Click! două piese superbe.

“Brăţara şi colierul sunt din onix cu argint, nou-nouţe şi vi le dăruiesc cu tot sufletul. Iubesc mult copiii şi mă bucur că pot să fiu de ajutor”, ne-a spus Marina.

În magazinele de specialitate acest set costă 300 de euro. Ieri, înainte de închiderea ediţiei, cea mai mare ofertă primită pentru setul de bijuterii era de 700 de lei. Cine dă mai mult?

Vineri, 20 ianuarie 2012- 700 de lei pentru bijuteriile Marinei

Deja am primit oferte pentru bijuteriile Marinei Dina. Adevărul e că sunt şi foarte frumoase! O combinaţie din onix cu argint, create de Casa Queen and King. Marina Dina, foarte sensibilă la copii, ni le-a donat din tot sufletul pentru licitaţiile caritabile.

E o brăţară şi un colier nou-nouţe, care în magazin costă 300 de euro. Cea mai mare sumă oferită azi pentru ele este de 700 lei. Dă cineva mai mult?

Marina este în prezent imaginea casei de bijuterii Queen and King şi de aceea a ales să doneze o brăţară şi un colier nou-nouţe, din această gamă.

"Sunt pasionată de bijuterii, iar pe acestea vi le dăruiesc din tot sufletul, fiindcă este o cauză nobilă, iar eu iubesc tare mult copiii", ne-a spus Marina.

În magazine, acest set costă 300 de euro, iar noi pornim licitaţia de la 650 de lei. Cine le vrea?

Trimite un SMS cu oferta ta la telefon 0730.660.261

Fundatia Adevarul are urmatoarele conturi la BCR Sucursala Pipera:

Cont lei: RO09RNCB0286001133100003Cont euro: RO36RNCB0286001133100002Cod swift - RNCB ROBU (pentru cei care fac depuneri din străinătate, in euro)CUI RO15162540

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub isabela onoriu png
cub raluca podea png
antonia sexy jpg
Shakira jpg
4 front doctorita spagara jpg
Bryan Johnson jpg
cub ioana ginghină png
image
image
image
image
image
image
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png