Ciocolata Kamasutra, ├«nlocuit─â cu Mo┼č Cr─âciun

17 noiembrie 2009
simeon stalpnicul png

Criza ┼či-a l─âsat amprenta ┼či ├«n industria ciocolatei. Comenzile de tablete din ciocolat─â, cu pozi┼úii Kamasutra, au fost date uit─ârii, anul acesta, cererile ax├óndu-se pe figurine specifice Cr─âciunului.

Cu toate c─â anul trecut, produc─âtorul de ciocolat─â din Cisn─âdie, jude┼úul Sibiu, nu f─âcea fa┼ú─â cererilor de tablete cu pozi┼úii Kamasutra din ciocolat─â belgian─â ┼či pralinelor din aur sau argint comestibile, ├«n acest an astfel de comenzi sunt extrem de rare.

Producătorul s-a reprofilat pe figurine specifice Craciunului, cu un gramaj mai mic, care se vând cel mai bine.

La cea mai mare căutare sunt bucăţile mici de ciocolată, de 40 de grame, care ies din fabrică la un preţ de circa 5 lei.

simeon stalpnicul png

ÔÇ×Se caut─â mult figurinele mici, poate ┼či pentru c─â sunt mai ieftine. Noi putem face orice, dar nu mai exist─â cerere pentru comenzi personalizate. Anul trecut, s-a cerut foarte mult ciocolata Kamasutra, imit├ónd diferite pozi┼úii sexuale ", explic─â Florin B─âlan, reprezentantul fabricii din Cisn─âdie.

Cel mai mare Mo┼č Cr─âciun c├ónt─âre┼čte 200 de grame ┼či cost─â ├«n jur de 24 de lei, ├«n timp ce Omul de Z─âpad─â z├ómb─âre┼ú, de 70 de grame, ajunge la 9 lei.

Ciocolata belgian─â ia ┼či forma unor cizmuli┼úe, de diferite culori, cea mai mare fiind de 350 de grame, la peste 40 de lei cu tot cu TVA.

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
anda adam
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elon musk met gala 2022
1 pozitie somn jpg jpeg
1 menstruatie jpg jpeg
shutterstock 425022403 copy jpg
raceala covid alergie jpg
volodimir olena zelenski Foto EPA EFE (3) jpg