Cîrţu: «Sforzini n-are ce căuta la Cluj!»

Transferat în Gruia în această vară de la Bari, sub formă de împrumut, Ferdinando Sforzini este ca şi ieşit din calculele noului antrenor al campioanei.

Cîrţu i-a dat şansă să joace atacantului înalt de 1,94 metri, însă acesta a făcut figuraţie pe teren în meciul cu Târgu Mureş. Asta la doar patru zile de la meciul cu Basel, atunci când a evoluat la fel de slab.

După partida de duminică, "Sorinaccio" a intrat val vârtej în vestiar şi s-a dus direct la Sforzini. "Înţeleg că ai fost adus aici de fostul antrenor, dar cu atitudinea asta n-o să mai joci mult timp la mine. Din punctul meu de vedere nu înţeleg ca cauţi la CFR", i-a transmis tehnicianul fotbalistului italian care încasează 130.000 de euro pe sezon.

Sforzini a fost criticat şi la conferinţa de presă de după meci, însă atunci antrenorul nu i-a spus numele. Interesant este faptul că înainte de a fi adus la CFR Cluj, italianul nu a fost urmărit decât de antrenorul de atunci, Andrea Mandorlini, fără a fi văzut de vreun alt oficial al clubului din Gruia.

Despre Sforzini

Câştigă 130.000 de euro anual şi a venit sub fotmă de împrumut, un an, de la Bari;

Deşi este atacant, nu a marcat în ultimul an nici un gol;

Sforzini a înscris doar 40 de goluri în cei şapte ani de când a jucat la "seniori";

În 2005 a semnat cu Udinese şi de atunci a fost împrumutat la opt echipe.

Le blochează salariile

Înfrângerea suferită cu nou-promovata Târgu Mureş a pus iar paie pe foc în vestiarul campionilor. După meci, preşedintele Iuliu Mureşan a coborât la cabine şi le-a transmis jucătorilor că îşi pot lua adio de la bani dacă nu bat vineri pe "U", în derby-ul de tradiţie al Clujului.

"Poate vă place să jucaţi pe gratis. Ori bateţi pe U Cluj, ori vă blocăm salariile. Nu mai putem tolera paşi greşiţi", le-a spus Mureşan fotbaliştilor lui Cîrţu.

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
soție george simion jpeg