City sfidează criza: 110 milioane de euro date pe transferuri!

Managerul italian Roberto Mancini, care are ca obiectiv câştigarea titlului, a putut să transfere tot ce a dorit adâugând la vedetele deja existente alţi cinci jucptori de valoare, majoritatea compoenţi ai echipelro lor naţionale şi participanţi la Campion Mondial din Africa de Sud.

Până în prezent, deşi investiţiile susţinute durează de vreo doi ani, City nu a prins nici măcar un loc de Liga Campionilor.

Cei mai scumpi jucători transferaţi de "cetăţeni" au fost ivorianul Yaya Toure şi italianul Mario Balotelli care au costat câte 30 de milioane de euro fiecare. Teoretic, Balotelli este cel mai scump, pentru că, în înţelegerea de principiu dintre cele două cluburi este stipulat faptul că, în cazul în care jucătorul are evoluţii bune, englezii trebuie să mai plătească 5 milioane de euro.

Mai ieftin a fost campiontul mondial David Silva, adus pentru "doar" 28,7 milioane de euro.

Iată cele mai scumpe cinci transferuri efectuate de City în vara aceasta:1. Mario Balotelli          (de la Inter Milano)    30.000.000 euro2. Yaya Toure               (FC Barcelona)          30.000.000 euro3. David Silva                (Valencia)                   28.750.000 euro4. Gerome Boateng    (Hamburg SV)            12.500.000 euro5. Aleksandar Koralov (Lazio)                         9.000.000 euro

Conform site-ului transfermarkt.de, întregul lot al lui Manchester City valorează aproximativ 370 de milioane de euro.

În comparaţie, campioana chelsea are un lot care valorează 409 milioane de euro, iar vicecampioana Manchester United are jucători care valorează 382 de milioane de euro.

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
prater jpg
cub codruta filip png
Mark Rutte FOTO EPA-EFE
Cristiano Ronaldo FOTO EPA EFE (2) jpg
image
image
image
image
hd wallpaper 4927258 1920 jpg
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg