Clarvăzătoare din Bulgaria: Sarkozy a fost blestemat de romi

Ultima actualizare:

"Foarte curând, preşedintele Sarkozy va începe să facă paşi greşiţi", a prezis clarvăzătoarea bulgară Zorniţa, care "a explicat furtunile violente urmate de inundaţii în Europa prin puterea malifică a vuvuzelelor sud-africane", conform Mediafax.

"Blestemul pe care ţiganii l-au aruncat asupra lui îi va afecta sănătatea lui şi apropiaţilor lui, dar şi cariera politică. Nu va obţine niciodată un al doilea mandat, cu excepţia situaţiei în care se va găsi un antidot puternic", a explicat Zorniţa, care, adaugă Le Monde, nu a mers până acolo încât să îi propună preşedintelui serviciile sale.

Cotidianul bulgar Standart, care citează declaraţiile acesteia, merge mai departe cu speculaţiile despre "fericirea pierdută" a lui Sarkozy, adăugând că soţia sa, Carla Bruni, l-ar fi "expediat" deja. "S-a terminat cu dragostea şi norocul la Elysée, victime ale blestemului ţigănesc" titrează cotidianul.

Întrebându-se "cum au putut romii să îndeplinească o operaţiune în care opoziţia franceză, ajutată de protestele militanţilor pentru drepturile omului, a eşuat", Le Monde găseşte şi un răspuns, tot în declaraţiile clarvăzătoarei bulgare: "O singură fotografie este suficientă pentru ca ţiganii noştri bătrâni să îi strice viaţa".

Dar pentru a-l blestema pe Sarkozy, romii bulgari şi români au folosit "artileria grea", susţin specialiştii. Înainte de a fi expulzaţi din Franţa, aceştia au sacrificat animale - cocoşi, iezi, câini comunitari - aruncând blesteme asupra familiei lui Sarkozy şi a unor miniştri din Guvernul său. "Viaţa noastră nu este uşoară, dar acum va trebui să se confrunte cu ea şi ei" , ar fi declarat ei înainte de a "băga în buzunar cei 300 de euro ca ajutor pentru repatriere" şi a se îmbarca spre ţările de origine, conchide blogul cotidianului francez.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Raisi agentia Tasnim jpg
image
image
image
image
image
image
masca de somn  foto   Shuttestock jpg
primar judetul gorj acc jpg
Carne FOTO Shutterstock jpg
image png
Kate Middleton, soţia prinţului William, a născut un băieţel jpeg
trei pisici 1wxl jpeg
Mic dejun sanatos - alimentatie sanatoasa - manacare - ou- iaurt-ovaz-fructe de padure FOTO Shutterstock
cristo velato sansevero napoli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net