Claudio Ranieri: „Dacă CFR Cluj ne bate iar, suntem chiar proşti!”

„Meciul cu CFR Cluj nu este unul decisiv, dar cu siguranţă este unul important. Victoria cu Inter a venit ca un medicament. Va fi dificil cu românii, au mai jucat pe Olimpico acum doi ani şi ştim cum s-a terminat (n.r. - 2-1 pentru CFR).

Au dat două goluri prin Culio, care va fi şi acum în teren. Ne-am ars o dată, trebuie să fim pregătiţi de data asta şi responsabili. E un joc delicat. Dacă ne surprind din nou, înseamnă că suntem cu adevarat prosti. Trebuie să-i batem şi să continuăm acest drum cu calm şi detrminare. Au jucători rapizi în ofensivă, trebuie să fim rapizi şi noi, să exploatăm orice indecizie a adversarului. Cluj joacă 4-4-1-1, sunt o echipă compactă, care joacă sus. Mizează pe defensivă şi contraatac”

Totodată acesta l-a încurajat pe Bogdan Lobonţ: „Este internaţional, are experienţă, am încredere în el. A facut un joc bun cu Inter".

catherine zeta jones png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
zodia care consuma alcool jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
cub rebeca onoriu png
foto1 porcul jardelb jpg
Sorana Cirstea, EPA jpg
image
image
image
image
image
image
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin