Cleopatra Stratan, cadou inedit de ziua ei! Părinţii s-au dat peste cap să i-l aducă din California

Ultima actualizare:
cf
cf

Interpreta hitului  "Ghiţă", cu 8 milioane de vizualizări pe Youtube, Cleopatra Stratan a împlinit 11 anişori. Micuţa a fost aniversată ca un adevărat star şi a primit o păpuşă specială de la părinţii ei.

Cleopatra Stratan- 3 discuri de diamant pentru vânzări record, interpreta care a fost înscrisă de 6 ori în Cartea Recordurilor ca cel mai tânăr talent, a împlinit pe 6 octombrie vârsta de 11 ani. Micuţa a fost sărbătorită ca la carte de părinţii ei. Elevă în clasa a V-a, la şcoala particulară Olga Gudynn, şi cu rezultate bune la învăţătură, Cleopatra a primit la aniversare cadourile pe care şi le dorea.

er
er

Pavel Stratan s-a dat peste cap ca să-i aducă din America păpuşă Nefera de Nile, din Liceul Monştrilor.

papusa
papusa

"Cleo a fost sărbătorită la Top Chef, emisiunea de pe Antena 1, alături de colegii ei. A primit hăinuţe, jucării, ineluşe şi multe cadouri frumoase. Cea mai mare dorinţă a ei a fost o păpuşă, care se găseşte doar în America. Este vorba de Nefera. ea încă se joacă cu păuşi şi e pasionată de jocurile acestea. Am sunat pe la prietenii din State să mă ajute. Până la urmă au găsit-o în California şi mi-au trimis-o. A fost foarte fericită", ne-a spus Pavel Stratan.


    er
er

Când a sosit coletul cu jucăria, artistul şi soţia lui au fost nevoiţi să spună o minciunică, pentru ca fiica să nu descopere cadoul prea devreme.  "Când curierul a venit cu pachetul a zis: "aveţi un colet din America!". Mi-a fost frică să nu se prindă, iar mama ei a răspuns "da, au venit actele". De-atunci şi până i-am dat cadoul, Cleopatra m-a tot întrebat ce fac cu actele din America", a spus amuzat cântăreţul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net