Click!, cel mai vândut ziar din România


    Click! este nr. 1
Click! este nr. 1

Ziarul pe care acum îl ţineţi în mână este cel mai bine vândut din România. Conform Biroului Român de Audit al Tirajelor (BRAT), Click! deţine supremaţia pe piaţa cotidienelor româneşti, fiind din februarie încoace numărul 1 în materie de vânzări.

Tabloidul Click! a vândut în perioada iulie - septembrie, în medie, 201.527 de exemplare pe zi, cu 14.790 de exemplare mai mult decât "Libertatea" şi de 2,4 ori mai mult decât "Cancan".

Ziarul dumneavoastră preferat, care apare de luni până duminică în 32 de pagini, având cel mai mic preţ de pe piaţă, vă recomandă deopotrivă cel mai important ghid tv săptămânal, Click! Ghid TV, cea mai importantă revistă pentru femei din România, "Click! pentru femei", dar şi alte două produse de marcă, "Click! Poftă bună!" şi "Click!Sănătate", ambele lider pe piaţa lor.

De asemenea, ediţia de duminică a ziarului Click! ocupă prima poziţie în topul naţional. Trustul Adevărul Holding mai deţine şi cel mai important ziar quality din România, "Adevărul", un produs care din această vară n-a mai coborât în nici o zi sub 100.000 de exemplare vândute, dar şi "Adevărul de seară", cotidianul care, cu tirajul său constant, de peste 500.000 de exemplare difuzate gratuit în fiecare după-amiază, nu are egal pe piaţa noastră.

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
cub anamaria prodan png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
pexels Horoscop 3 noiembrie
cub sebastian țopescu png
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia