Clickmania! ne-a umplut de bani

simeon stalpnicul png

Cel mai tare concurs al toamnei răsplăteşte cititorii fideli ai ziarului Click!

Sute de norocoşi au câştigat deja premii numai în bani gheaţă cu talonul din ziar. Tu nu vrei să intri în familia milionarilor Clickmania!? Răzuieşte talonul şi urmăreşte zilnic numerele norocoase pe prima pagină a ziarului.

Bucureşteanul Doru Florian Rădulescu este pensionat pe caz de boală şi această toamnă i-a mai adus şi probleme la dantură. Până în această săptămână, facturile la dentist îi dădeau fiori, dar Clickmania! i-a readus zâmbetul pe buze. Bărbatul de 46 de ani a câştigat la cel mai generos concurs la toamnei 500 de lei.

"Mulţumesc, Click! Cu aceşti bani o să merg la dentist să îmi repar dantura", ne-a spus fericitul câştigător, care citeşte ziarul nostru zilnic mai ales pentru paginile de monden.

Pentru bucureşteanul Robert Roşoiu noua ediţie a Clickmania! a însemnat şi recompensarea fidelităţii lui. "Am câştigat peste 34 de milioane", ne-a spus tânărul de 26 de ani. Banii au venit într-un moment foarte potrivit.

simeon stalpnicul png

"Am făcut un credit cu o rată de 1.000 € pe lună când toate mergeau bine. Cu aceşti bani scap pentru o lună de grija băncii", ne-a spus câştigătorul.

Focşăneanca Veronica Cristoiu, în vârstă de 33 de ani, este o cititoare fidelă a cotidianului Click! "Este cel mai tare ziar. Sunt la curent cu toate ştirile din lumea mondenă", spune tânăra.

simeon stalpnicul png

Veronica a câştigat 500 de lei, bani de care avea mare nevoie, în condiţiile în care singurul sprijin vine din partea părinţilor alături de care locuieşte într-un apartament cu trei camere.

"Nu am nicio sursă de venit şi mă bucur foarte mult că am câştigat aceşti bani cu care voi plăti întreţinerea pe o lună", mai spune Veronica.

Constantin Modrescu (40 ani), din Râmnicu Vâlcea, a câştigat la Clickmania! 500 de lei şi este foarte fericit. "Banii aceştia au venit ca o mană cerească.Duminică am fost liber, am cumpărat ziarul şi am mers într-un bar să beau cafeaua. Am răzuit şi am văzut că sunt printre câştigători", se bucură vâlceanul, de profesie electromecanic.

simeon stalpnicul png

Pentru că şi-a cumpărat de curând o garsonieră şi pentru că este burlac, Constantin Modrescu spune că va face, cu banii câştigaţi, investiţii în noua sa casă. "Primul lucru pe care am să-l fac este să-mi cumpăr un prăjitor de pâine".

Pentru bucureşteanul Constantin Constantinescu câştigul la Clickmania! a venit cum nu se putea mai bine. Bărbatul de 57 de ani este vopsitor tehnic şi în fiecare dimineaţă îşi cumpără cel mai citit ziar din România mai ales pentru sport şi monden.

simeon stalpnicul png

"Am câştigat la Clickmania! 500 de lei şi sunt foarte mulţumit. Tocmai îmi renovez casa şi banii au picat la ţanc", ne-a povestit bărbatul. Cea care i-a purtat noroc este fiica lui de 22 de ani.

catherine zeta jones png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
zodia care consuma alcool jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
cub rebeca onoriu png
foto1 porcul jardelb jpg
Sorana Cirstea, EPA jpg
image
image
image
image
image
image
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin