«Click!MANIA ne-a umplut de premii!»

image
Radu Gheorghe îi va face cadou tableta nepoatei sale

Facem cunoştinţă zi de zi cu câştigătorii Click!MANIA. Unii ne iau banii, alţii telefoanele sau tabletele. Joacă şi tu, zilnic, la concursul nostru.

Angela Popescu (55 de ani) a avut, vineri, o zi plină de noroc. Bucureşteanca, de profesie inginer, a nimerit unul dintre lozurile care ascundeau premiul de 500 de lei. "Am câştigat 500 de lei cu Click!MANIA, iar fata mea a luat nota 10 la examenul de grad I în învăţământ. Nici mi-a venit să cred când am desfăcut lozul", ne-a spus femeia. Câştigul se va împărţi în familie.

simeon stalpnicul png

"Fetei îi dau 200 de lei, 150 îi opresc eu, iar restul merg la soţul", a conchis câştigătoarea. Radu Gheorghe (76 de ani) a câştigat şi el o supertabletă la Click!MANIA.

"Cumpăr Click! în fiecare zi. Am depozite de ziare acasă. Acum, am câştigat şi eu", ne-a spus pensionarul, care îi va face cadou tableta nepoatei sale. "Ea are nevoie, eu oricum nu m-aş pricepe să umblu cu ea", ne-a mai spus bucureşteanul.

A câştigat 200 de lei

Pentru Dănuţ Mocanu (47 de ani) este prima dată când câştigă bani la un concurs. „Click! e ziarul meu preferat. Cel mai mult îmi plac reţetele voastre şi chiar decupez articolele ca să mă inspir în bucătărie", ne-a povestit bucureşteanul, care a câştigat 200 de lei.

„Vreau să vă iau şi maşina", ne-a spus Dănuţ, care lucrează ca vatman. Cu banii câştigaţi va cumpăra carnea de miel pentru masa de Paşte.

Adrian va avea un super telefon

Nocoros este şi Adrian Tudor (34 de ani), care a câştigat un telefon mobil. Ilfoveanul citeşte ziarul Click! încă de la primele numere, iar de când a început concursul a sperat în fiecare zi că va câştiga.

„Îmi place foarte mult telefonul, dar cred că îl voi da băiatului meu de 9 ani, Nicuşor, pentru că învaţă foarte bine. Eu am să caut în fiecare zi în Click!, poate câştig din nou", ne-a spus fericit Adrian.

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
andreea marin si cove jpg
maurice munteanu
Amal și George Clooney (8) jpg
david si victoria beckham
horoscop
valeria condrea
tribuna colo colo jpg
bmw politia romana facebook pol romana arhiva jpg
image
image
image
image
foto1 pelerinaj 2021 INQUAM Photos Liviu Chirica jpg
harry charles jpg
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg