Clipe de coşmar pentru cumnata lui Pepe. Loredana Pastramă a fost răpită din faţa casei

Ultima actualizare:

Orice om are duşmani, însă se pare că în viaţa Loredanei Pastramă acest cuvânt atinge alte cote. Cumnata lui Pepe are în anturaj persoane care vor probabil să o vadă moartă, recurgând la orice soluţie pentru a obţine acest lucru.

Sâmbăta trecută, Loredana se afla în faţa casei sale şi stătea de vorbă cu câteva persoane. O maşină a oprit brusc lângă ea, iar un bărbat a coborât şi a obligat-o să urce. Conform spuselor ei, acesta a ameninţat-o cu pistolul.

O dată aflată în maşină, pentru cumnata lui Pepe a început calvarul.

"Era băut. Avea chiar şi o sticlă în maşină. Mai bea puţin, mă mai înjura, îmi mai dădea câte o palmă. A luat-o spre Giurgiu şi m-a dus pe un câmp de nici nu ştiam unde sunt. M-a bătut foarte tare, m-a umplut de sânge. Apoi m-a lăsat acolo. Am ieşit la drum şi noroc cu nişte oameni care m-au ajutat, că altfel nu aş mai fi ajuns acasă", a povestit Loredana pentru Acasă TV.

Bunica acesteia a confirmat cele spuse de nepoata ei. "Când am văzut-o la poartă, m-am speriat. Era plină de sânge, arăta cumplit", a declarat femeia.

Chiar dacă spune că ştie cine este bărbatul care a răpit-o, Loredana refuză să facă publică identitatea acestuia sau să depună vreo plângere la poliţie. "Ştiu cine este însă nu pot să spun, pentru protecţia mea şi a familiei mele. Mi-e foarte frică. Mă aştept să mai urmeze şi alte lucruri", a mărturisit cumnata lui Pepe.

image
image
image
image
image
image
linii avion cer buna jpg
accident copil iasi jpg
paianjen Phoneutria nigriventer jpg
banner pensii png
Dumitru Buzatu jpeg
incendiu nunta irak jpg
grecia romani1 jpg
image
actualitate.net