Codrin Ştefănescu: "Cristina Herea m-a scos din depresie"

simeon stalpnicul png

Politicianul nu se mai fereşte să se expună în public împreună cu iubita, fosta ziaristă de monden Cristina Herea, aşa că a onorat invitaţia Antenei 1 de a vorbi deschis despre relaţia lor.

Codrin Ştefănescu, surprins cu amanta la o petrecere mondenă - FOTO

Cei doi au dezvăluit, în premieră, detalii din culisele relaţiie lor şi au lăsat să se înţeleagă că în viitorul apropiat sunt mari şanse să bată clopotele de nuntă.

"Viaţa mea sentimentală era foarte tumultoasă. Cristina m-a scos din această mocirlă. Într-un moment de panică a intervenit ea, m-a scos dintr-un atac de panică, din această depresie generală în care eram", a declarat Codrin Ştefănescu pentru "Acces Direct".

Politicianul şi fosta ziaristă au povestit cum a început idila lor: "Ne ştim dintotdeauna, dacă e să-l întrebi pe Codrin. El zice că m-a aşteptat 20 de ani. În urmă cu ceva ani, ne-am întâlnit pentru un interviu, el era omul politic, eu jurnalistul", a mărturisit blonda.

"Mi-a luat un interviu în care m-a făcut pulbere. Titlul era: «Codrin Ştefănescu minte», a continuat Codrin.

Cei doi îndrăgostiţi recunosc că nu au vorbit despre căsătorie din cauza principiilor politicianului, dar Cristina speră să-l facă să se răzgândească deoarece doreşte să aibă un copil cât de curând.

"El a spus că femeia perfectă e femeia care tace. El a găsit în minte partener de discuţie, petrecem nopţile până la cinci dimineaţa în bibliotecă.. Astfel, am infirmat această afirmaţie, aşa că va urma şi cealaltă. Îmi doresc un copil şi-mi doresc să fiu o mămică tânără", a mai spus iubita acestuia.

simeon stalpnicul png
catherine zeta jones png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
zodia care consuma alcool jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
cub rebeca onoriu png
foto1 porcul jardelb jpg
Sorana Cirstea, EPA jpg
image
image
image
image
image
image
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin