Comunitarii au ieşit «la vânătoare» de pietoni

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

„Stop, p-aici nu se trece!". Acesta a fost, ieri, motto-ul poliţiştilor locali, ieşiţi „la vânătoare" de pietoni care traversau strada pe unde îi tăia capul. În mai puţin de o oră, zece bucureşteni au fost prinşi riscându-şi viaţa printre maşini.

Sunt inconştienţi! Încearcă să câştige câteva secunde în plus, dar de fapt riscă să ajungă sub roţile maşinilor. Sunt pietonii care traversează strada printre autoturisme, chiar dacă zebrele îi aşteaptă la nici 100 de metri.

Zilele trecute, însă, nu le-a mai mers. Poliţiştii locali au fost cu ochii pe ei şi i-au taxat imediat cum i-au prins. „Hai domnule, nu vezi că e liber! Nu vine nici o maşină, iar eu mă grăbesc", a încercat bucureşteanul Flavius Constantinescu să se "scoată", după ce a traversat în fugă Bulevardul Regina Elisabeta.

Flavius Constantinescu a preferat să traverseze pe mijlocul bulevardului. Surpriză, însă: a fost luat la ochi de un poliţist local

simeon stalpnicul png

A fost amendat cu 201 lei de agentul Gheorghe Stoian de la Poliţia Locală. „De la începutul anului şi până acum am dat câte 10 avertismente pe zi. Vom intensifica acţiunile în perioada următoare, când vom da mai multe amenzi", ne-a declarat Răzvan Popa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Bucureşti. Anul trecut, Poliţia Rutieră a amendat 31.000 de contravenienţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Viktor Orban shutterstock 1649868622 jpg
image
image
image
image
image
image
Simion  5832 PNG
Reciclare ambalaj conform jpg
antalya 928302 1280 (1) jpg
gradina curte flori istock jpg
Plata prin NFC cu smartphone ul FOTO Shutterstock jpg
istock vot votare jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
4 front evaluare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net