Confidențe erotice. Crina Matei: «O femeie nu trebuie să-și sufoce partenerul»

Ultima actualizare:

    Crina Matei. (Foto arhivă)
Crina Matei. (Foto arhivă)

Sexul vinde, incită și poate consolida sau destrăma relații. Unii îl ridică la rang de artă, alții îl consideră o obligație de care trebuie să se achite regulat. Sexul poate fi făcut doar bine sau prost. Nu există cale de mijloc. Am invitat vedetele din România la o discuție deschisă, ca-ntre fete, despre sex. Iată ce confidențe ne-a făcut Crina Matei.

Actrița Crina Matei (41 de ani) crede că ingredientele principale pentru ca o relație să reziste în timp sunt sinceritatea, încrederea și înțelegerea.

Vedeta consideră că una dintre greșelile care pot fi fatale pentru un cuplu este să-ți sufoci partenerul de viață, o eroare pe care o fac multe femei.

Actrița a vorbit despre armele de seducție ale femeilor, dar și despre importanța sexului într-o relație.

„Relațiile se trăiesc, nu se povestesc. Fără sinceritate, încredere, înțelegere, nu cred că e o relație între un bărbat și o femeie, nu e una reală. E orice, dar nu o relație bărbat-femeie. Ce greșeli ar trebui să evite o femeie într-o relație? Să nu pară ceea ce nu este, să nu-și sufoce partenerul, să nu înceteze nicio secundă să fie femeie! Trebuie să fie caldă, dulce și să fie dispusă să comunice cu partenerul orice problemă. Sexul e foarte necesar, dar nu suficient", a spus vedeta.

Crina este implicată în momentul acesta într-o relație. Din superstiție, ea vrea să-și țină deocamdată iubitul departe de ochii lumii. Timp de mai mulți ani, vedeta a avut o relație tumultuoasă cu muzicianul Marius Mihalache.

Află cum poți să-ți îmbunătățești relația de cuplu pe confidenteleuneifete.ro.

Află mai multe astfel de poveşti picante, în cartea scrisă de Claudia Voicu, "Confidenţele unei fete de oraş", care se găseşte în Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, şi online pe www.elefant.ro şi www.edituraparalela45.ro.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net