Confidenţe erotice. Mihaela Cernea: «Trebuie să fii tâmpit ca să nu-ţi dai seama că te înşală»

Ultima actualizare:

Amândoi reușesc să îmbine cu succes viața profesională și cea de familie, implicându-se în egală măsură în creșterea celor doi copii pe care-i au, Leon și Leea.

Povestea lor de iubire a început în urmă cu peste zece ani, iar trecerea timpului le-a sudat și mai mult relația de cuplu.

Mihaela a dezvăluit pentru confidenteleuneifete.ro care sunt, din punctul ei de vedere, secretele unui mariaj longeviv, dar și cel mai grav lucru care poate duce la o ruptură definitivă între doi parteneri de viață.

"Totul trebuie să înceapă de la o dragoste mare. Este esențial ca cei doi să fie pe aceeași lungime de undă, să aibă aceleași valori și preocupări. Nu cred că trebuie să aibă caractere asemănătoare. De exemplu, eu și soțul meu aveam același stil de viață, dar suntem opuși ca fire: el este vulcanic, eu sunt calmă. Respectul este, de asemenea, foarte important într-un cuplu, chiar și când te cerți, nu trebuie să jignești. O greșeală fatală într-o relație sau într-o căsnicie este să înșeli. Nu se poate trece peste asta, nimic nu va mai fi la fel. Eu chiar cred că există căsnicii în care nu se înșală. Eu și soțul meu nu ne-am înșelat niciodată, ne-am fi dat seama. Trebuie să fii tâmpit să nu-ți dea seama că partenerul te înșală. Că te faci că nu vezi, că nu simți, asta e altceva."

image
image
image
image
image
image
image png
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
kurt malpass facebook jpg
blocuri vechi 54026100 22374900 webp
image png
foto crucea cu bucatica din crucea lui Iisus la Muzeul de Istorie  2048x970 webp
Politisti Rutieră - alcoolemie - Politia Rutiera
sat apuseni jpg