Confidenţe erotice. Mihaela Cernea: «Trebuie să fii tâmpit ca să nu-ţi dai seama că te înşală»

Ultima actualizare:

Amândoi reușesc să îmbine cu succes viața profesională și cea de familie, implicându-se în egală măsură în creșterea celor doi copii pe care-i au, Leon și Leea.

Povestea lor de iubire a început în urmă cu peste zece ani, iar trecerea timpului le-a sudat și mai mult relația de cuplu.

Mihaela a dezvăluit pentru confidenteleuneifete.ro care sunt, din punctul ei de vedere, secretele unui mariaj longeviv, dar și cel mai grav lucru care poate duce la o ruptură definitivă între doi parteneri de viață.

"Totul trebuie să înceapă de la o dragoste mare. Este esențial ca cei doi să fie pe aceeași lungime de undă, să aibă aceleași valori și preocupări. Nu cred că trebuie să aibă caractere asemănătoare. De exemplu, eu și soțul meu aveam același stil de viață, dar suntem opuși ca fire: el este vulcanic, eu sunt calmă. Respectul este, de asemenea, foarte important într-un cuplu, chiar și când te cerți, nu trebuie să jignești. O greșeală fatală într-o relație sau într-o căsnicie este să înșeli. Nu se poate trece peste asta, nimic nu va mai fi la fel. Eu chiar cred că există căsnicii în care nu se înșală. Eu și soțul meu nu ne-am înșelat niciodată, ne-am fi dat seama. Trebuie să fii tâmpit să nu-ți dea seama că partenerul te înșală. Că te faci că nu vezi, că nu simți, asta e altceva."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net