Consilier superior ANAF, arestat pentru o mită de 1,8 milioane de euro

Ultima actualizare:

Curtea de Apel Bucureşti a emis mandate de arestare preventivă, pentru 29 de zile, pe numele consilierului ANAF Nicolae Adrian Gavrilă şi al avocatului Marius Stăncescu sub acuzaţia de trafic de influenţă.

Apărătorul avocatului Marius Stăncescu, reţinut în dosar, a declarat că DNA nu ar avea probe în legătură cu acuzaţiile pe care le face şi că încearcă de fapt să ajungă la Sorin Blejnar, şeful ANAF.

"Este o încercare disperată a DNA de a fabrica probe în acest dosar, prin alăturarea clientului meu - un avocat şi expert în acelaşi timp în audit financiar contabil - de o persoană din cadrul ANAF, cu care nu are nicio legătură... Toate lucrurile astea conduc, după opinia mea, la încercarea DNA de a scoate o arestare în condiţiile pe care le cunoaştem cu toţii... DNA ar fi afirmat că s-a discutat despre un trafic de influenţă la domnul Blejnar de o valoare destul de mare, de peste un milion de euro", a afirmat avocatul Ioan Cazacu, apărătorul avocatului Marius Cătălin Stăncescu, la ieşirea din sala de judecată de la Curtea de Apel Bucureşti care dezbate propunerea de arestare preventivă a acestuia.Citeşte mai mult pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
crima sibiu jpg
parcul Buila Vanturarita jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Captură de ecran din 2024 05 19 la 10 10 00 png
rostariu regina maria jpg
ciocolata calda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net