Consilier superior ANAF, arestat pentru o mită de 1,8 milioane de euro

2 martie 2011

Curtea de Apel Bucureşti a emis mandate de arestare preventivă, pentru 29 de zile, pe numele consilierului ANAF Nicolae Adrian Gavrilă şi al avocatului Marius Stăncescu sub acuzaţia de trafic de influenţă.

Apărătorul avocatului Marius Stăncescu, reţinut în dosar, a declarat că DNA nu ar avea probe în legătură cu acuzaţiile pe care le face şi că încearcă de fapt să ajungă la Sorin Blejnar, şeful ANAF.

"Este o încercare disperată a DNA de a fabrica probe în acest dosar, prin alăturarea clientului meu - un avocat şi expert în acelaşi timp în audit financiar contabil - de o persoană din cadrul ANAF, cu care nu are nicio legătură... Toate lucrurile astea conduc, după opinia mea, la încercarea DNA de a scoate o arestare în condiţiile pe care le cunoaştem cu toţii... DNA ar fi afirmat că s-a discutat despre un trafic de influenţă la domnul Blejnar de o valoare destul de mare, de peste un milion de euro", a afirmat avocatul Ioan Cazacu, apărătorul avocatului Marius Cătălin Stăncescu, la ieşirea din sala de judecată de la Curtea de Apel Bucureşti care dezbate propunerea de arestare preventivă a acestuia.Citeşte mai mult pe adevărul.ro

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
anca turcasiu jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
dorian popa cu un pahar de sampanie in mana jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
kate middleton jpg
646x404 jpg
image png
apple 1853337 1280 jpg
examen bac jpeg
BeFunky collage (21) jpg