Constantin Iosef, soțul lui Teo: «Când ne-am întâlnit am avut acel sentiment că mi-am găsit jumătatea»

Ultima actualizare:

    Foto Facebook
Foto Facebook

Constantin Iosef, soțul lui Teo Trandafir a acordat un interviu pentru emisiunea "Poveltiri Adevărate" de la Acasă Tv. El a vorbit despre sentimentale sale față de vedeta tv, dar și despre cea mai așteptată nuntă a anului.

Teo Trandafir și  Constantin Iosef s-au căsătorit, sâmbătă, la Buftea. Tot evenimentul a fost unul foarte restrâns, mirii și-au invitat doar cei mai buni și cei mai apropiați prieteni. Teo a purtat o rochie ân stilul anilor 20 de culoarea untului creată de Liza Panait, iar Constantin a îmbrăcat un costum elegant semnat de Alexandru Ciucu. "Când ne-am întâlnit, când inimile noastre au făcut cunoștință, am avut acel sentiment că mi-am găsit jumătatea și că viața mea o să fie lângă ea de acum încolo", a declarat emoționat Constantin într-un interviu acordat Ioanei Maria Moldovan.

Pe tot parcursul zilei, cei doi au fost de nedespărțit, s-au ținut de mână, s-au sărutat, s-au privit în ochi, radiau de fericire și au spus un DA hotărât în fața ofițerului stării civile. Emoționată a fost și Elena Uță, mama lui Teo, care a mărturisit pentru prima dată care este relația cu ginerele său: "Constantin e un om extraordinar, îmi spune deja mamă. Acum am doi copii, sunt foarte fericită".

Petrecerea s-a ținut în Buftea pe malul lacului, într-o decor romantic, în nuanțe de roz deschis și alb, în care cei 150 de invitați s-au simțit extrordinar. Meniul a fost unul variat din care nu au lipsit sărmăluțe cu smântână și mămăligă, preferatele lui Teo. Atmosfera a fost întreținută de Taxi, Holograf, Hara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net