Constantin Măgureanu are probleme! Fosta soţie şi actuala se ceartă ca la uşa cortului

Ultima actualizare:

Cei doi au fost căsătoriţi 12 ani, ba chiar au cântat la nunta Veronicăi. Numai că mariajul acesteia din urmă nu a durat deloc mult timp, iar ea şi Constantin au început o relaţie. Cum pentru interpret fosta căsnicie era "un subiect îngropat", acesta a fost surprins de reacţia femeii: "Mă gândesc că ea s-a născut supărată şi va muri supărată", a spus el pentru emisiunea "Drept la ţintă".

"Dacă m-ar fi respectat, rămâneam cu ea până la adânci bătrâneţi", a dezvăluit Constantin. Şi nici Veronica nu se consideră vinovată de ruptura dintre el şi fosta soţie: "Nu era un obiect, pe care să-l iau din casa ei şi să-l aduc într-a mea. Care e problema că ne-am îndrăgostit?", a reacţionat actuala parteneră de viaţă a cântăreţului.

"Când l-a despărţit pe Măgureanu de prima soţie cum a fost? Mai ales că el avea un copil! Ea era coaptă, avea 30 de ani, iar Măgureanu, 20", a acuzat-o Veronica. "Abia după câteva luni de la nunta mea ne-am îndrăgostit: el era lipsit de libertate, de dragoste, plângea în fiecare seară, făcea crize. N-o mai suporta lângă el, de ce nu vrea să înţeleagă?", a dezvăluit ea.

În schimb, Maria nu consideră deloc că fostul soţ şi-ar fi găsit fericirea, acum că este cu Veronica: "Mimica lor nu arată a doi oameni fericiţi", este ea de părere. În schimb, a recunoscut că i-a plătit-o lui Constantin după despărţire: "Am ţinut divorţul în loc astfel încât, în certificatul de naştere al copilului lor, părinţii să aibă figureze cu nume de familie diferite. A fost singura mea răzbunare", a spus Maria Loga.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net