Contrabandist de ţigări urmărit ca-n filme

Ultima actualizare:

    Mascaţii au percheziţionat maşina în care au găsit 2.500 pachete de ţigări
Mascaţii au percheziţionat maşina în care au găsit 2.500 pachete de ţigări

Un tânăr de 26 de ani a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor şi a fost urmărit până la locuinţa lui din localitatea Mădăras. Poliţiştii de frontieră au găsit în curtea acestuia şi a vecinului său peste 3.000 de pachete de ţigări aduse din Ucraina.

Un tânăr de 26 de ani din localitatea Mădăras a pus ieri pe jar poliţiştii de frontieră după ce a refuzat să oprească maşina la semnalele oamenilor legii. Aceştia aveau informaţii potrivit cărora Raul Buzgău transporta ţigări de contrabandă în maşina sa. La ieşirea din Satu Mare spre Aeroport, în jurul orei 14.00, tânărul a trecut în viteză pe lângă poliţişti, ignorând semnalele, şi, în graba sa, a zgâriat un autoturism al inspectoratului.

Urmărire ca-n filme până în MădărasDupă o urmărire ca-n filme, tânărul s-a oprit în curtea unei case din localitatea Mădăras, intrând cu maşina într-o anexă a locuinţei. Sub privirile poliţiştilor care îl urmăreau din faţa casei, Raul Buzgău a început să descarce din portbagajul maşinii sale mai multe pachete voluminoase învelite în folie neagră pe care le-a transportat, prin spatele casei, în curtea unui vecin. Acolo, tânărul a ascuns pachetele în portbagajul unui Mercedes cu numere de Italia parcat într-o şură, iar apoi a fugit prin grădină. „Poliţiştii care supravegheau casa l-au văzut pe acesta în timp ce scotea din maşină mai multe pachete voluminoase învelite în folie neagră pe care le-a trecut în curtea unui vecin, fapt pentru care au solicitat mandate de percheziţie şi la casa vecinului. După aceasta, şoferul a fugit prin spatele casei prin grădină“, a declarat Oana Totorean, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Satu Mare. Poliţiştii au solicitat mandate de percheziţie a celor două locuinţe şi a autoturismelor.

Peste 3.000 de pachete de ţigări au fost descoperiteÎn jurul orei 19.00, poliţişti judiciari şi de frontieră au început percheziţiile celor două maşini şi locuinţe, în baza mandatelor de percheziţie  obţinute. În maşina tânărului de 26 de ani au descoperit 500 de pachete de ţigări, iar în maşina vecinului său alte 2.500 de pachete. Marfa a fost ridicată, iar în cursul zilei poliţiştii speră să-l aducă la audieri pe Raul Buzgău.

În timp ce la Mădăras acţiunea era în plină desfăşurare, poliţiştii de frontieră au mai oprit în trafic, în jurul orei 16.00, lângă Billa, un alt autoturism Mercedes la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 38 de ani şi care avea 900 de pachete de ţigări ucrainene în maşină. „Existau informaţii potrivit cărora marfa era încărcată dintr-un apartament din municipiu, fapt pentru care s-a solicitat şi acolo un mandat de percheziţie, iar poliţiştii au descins în apartamentul respective, însă nu au găsit niciun pachet de ţigări. Se pare că ţigările descoperite la Mădăras au fost încărcate din apartamentul din municipiu. Pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale pentru deţinere de produse accizabile, pedeapsa cu închisoarea prevăzută fiind cuprinsă înttre 1 şi 4 ani de închisoare“, a mai precizat Oana Totorean.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
autospeciala politie jpg
shutterstock 23084461 barbat calculator computer laptop plata plati online internet comanda comenzi jpeg
hacker freepik jpg
Stockholm și eleganța Nordului jpeg
parc 4 jpeg
panselute capitala jpeg
ion iliescu inquam photos jpg
umbrela ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net