Copenhaga: un motociclist rănit în urma unui atac

Ultima actualizare:

Bărbatul a fost rănit la urechi şi la maxilar de gloanţele atacatorilor, care au tras din maşină în geamurile restaurantului Sticks'n' Sushi dintr-un cartier select din capitala Danemarcei. El lua masa cu alţi patru membri ai bandei Hell's Angels în restaurant.

Ceilalţi clienţi nu au fost atinşi de cele cinci până la şapte gloanţe trase de cei doi sau trei atacatori care au fugit apoi într-un autovehicul găsit ars în cursul serii în cartierul Noerrebro.

Rănitul a fost transportat la spitalul universitar din Copenhaga unde se află în afara oricărui pericol. Se pare că acesta era garda de corp a lui Brian Sandberg, una dintre figurile cheie ale bandei Hell's Angels, care ar fi fost vizat de fapt de atacatori.

Este cel de-al şaptelea episod de acest gen din Copenhaga din ultimele zece zile, iar poliţia se teme de o recrudescenţă a violenţelor între bandele de motociclişti şi imigranţi.

Acest conflict, care a început în august 2008, a provocat moartea a şase persoane şi s-a soldat cu 25 de răniţi, dintre care trei de la 9 octombrie şi până în prezent, notează Agerpres.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Amza Pellea jpg
turnul eiffel shutterstock 1391056664 jpg
rsz delta dunarii jpg
autobuz stb 336 foto shutterstock
ASPA Arena 26 0 jpg
Kate Middleton jpg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
galionul San Jose, captură video
image
actualitate.net
image
actualitate.net