Copiii Luminiţei Anghel şi ai Vioricăi de la Clejani au dorinţe incredibile

Ultima actualizare:

    Fulgy şi David
Fulgy şi David

David Anghel a venit în studioul de la Kanal D şi a povestit că nu se integrează în grupa de teatru de la şcoală şi nu are decât un coleg de bancă cu care se înţelege cel mai bine.

La rândul său Fulgi de la Clejan spune că-şi respectă colegiişi că se înţelege bine cu colegii lui. „Orice ar face şi oricât de modest ar fi este copil de vedetă şi nu se va schimba nimic din comportamentul colegilor lor. Şi eu am probleme cu colegii de la facultate pentru că ştiu că sunt fiică de vedetă", a povestit Margherita de la Clejani.

La rândul ei, Luminiţa Anghel a mărturisit că i-a lăsat libertate şi l-a rugat să nu fie mândru şi să fie modest. Prezentatorii i-au cerut lui David să scrie cinnci dorinte: ar vrea să-l lase mama lui să petreacă o vacanţă în străinătate, să gătească, să facă canto, să se mute singur o săptămână ca să vadă cum e şi să îşi facă tatuaj. Cu ultimele dorinţe Luminiţa Anghel nu a fost de acord pentru că este prea tânăr.

"O să fac şi eu toate acestea şi o sa ajung la vârsta Margheritei dacă nu mor", a glumit David.

La rândul lui, Fulgy a povestit că merge cu părinţii lui la evenimente şi că el nu stă pe acasă nopţile. În plus, are o relaţie de prietenie cu tatăl lui. Fulgy  îşi doreşte "ca toate fetele să intre pe facebook, să-şi tatueze clape de pian pe mână, vrea să se însoare cu Adelina: "Lumea îmi spune că sunt ca Liviu Vârciu".

Margherita a spus că are două dorinţe legate de tatăl ei. În primul rând, îşi doreşte un buget mai mare pentru buzunar şi tatăl meu să nu mai îi facă reproşuri, tataăl ei să nu se mai facă că doarme şi mama ei să o lase să gătească. "Eu vreau să fiu împlinit la 18 ani, să fiu pe picioarele mele", a spus Fulgy.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net