Copilul chinez aruncat în toaletă pe care voia să îl înfieze Mutu, luat acasă de bunici!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Bebeluşul care a fost salvat după ce ajunsese în ţevile de colectare ale unei clădiri din China se întoarce în sânul familiei sale, în ciuda faptului că decizia aceasta a stârnit controverse.

Micuţul a fost salvat în urmă cu câteva zile după ce locuitorii unei clădiri din China au alertat autorităţile că aud plânsete de copil din pereţi. În urma activităţii pompierilor, micuţul a fost găsit blocat într-o ţeavă de colectare. Copilul a fost dus de urgenţă la spital unde medicii l-au resuscitat iar acum se află în afara oricărui pericol.

În ciuda faptului că site-urile de socializare din China s-au umplut de mesaje din partea oamenilor care cereau pedepsirea mamei copilului, autorităţile chineze au decis ca micuţul să se întoarcă în sânul familiei.

Mai mult decât atât, potrivit Daily Mail, mama copilului a declarat că micuţul a ajuns în canalizare din cauza unui accident nefericit. Femeia în vârstă de 22 de ani a declarat că a rămas însărcinată în urma unei aventuri de o noapte cu un bărbat pe care nu l-a mai văzut de atunci şi că nu şi-a putut permite un avort. Se pare că femeia efectiv a născut  copilul în toaletă iar apoi a fost prea speriată pentru a alerta autorităţile. De fapt, în baza acestei explicaţii a scăpat şi de puşcărie.

Până la urmă bărbatul care se presupune că ar fi tatăl copilului a cerut un test de patenitate iar micuţul va ajunge în custodia bunicilor săi.

Cazul copilului a fost şocant pentru toată lumea, având în vedere că până şi Adrian Mutu a declarat că este dispus să îl înfieze pe micuţ.

simeon stalpnicul png

"Am zis că vrem să ajutăm, nu mă gândeam niciodată să înfiez un copil, nu aveam în plan, dar am simţit că pe acest copil trebuie să-l ajut. Pentru mine, copii sunt totul, fetele mele şi băiatul. La ultimul meci fetele au venit să mă încurajeze, pentru ele fac totul, ca să aibă un viitor mai bun", a spus fotbalistul român, care i-a spus şi soţiei sale, Consuelo, despre acest caz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net