Copos cere bani şi la amicale!

Ultima actualizare:

Rapidul are parte azi, de la ora 18.00 (în direct la sport.ro), de un amical de lux, cu Şahtior Doneţk, echipă care va veni în Bucureşti în ziua meciului şi care va pleca seara.

Meciul îşi pierde din spectaculozitate, în condiţiile în care din echipele celor două formaţii vor lipsi vedetele. Ambele echipe au absenţe importante cauzate de plecările la diferite loturi naţionale.

La Rapid, vor lipsi nu mai puţin de 9 jucători de bază ! Lazăr, Herea, Roman, Marius Constantin sunt plecaţi la naţionala lui Răzvan Lucescu, Sburlea e la tineret, iar Bozovici la reprezentativa Muntenegrului.

Mai mult, Marius Şumudică nu poate conta nici pe Cesinha, Mardare şi Ricardo Fernandes, accidentaţi. Totuşi, giuleştenii vor putea să-i vadă la lucru pe Fruză şi Candido, transferaţi în această săptămână de Rapid. Şi în formaţia lui Mircea Lucescu sunt multe absenţe.

Willian, Fernandinho, Raţ, Gai, Cigrinski, Srna, Agahowa şi Hubschman nu fac deplasarea la Bucureşti, fiind fie accidentaţi, fie plecaţi la naţionalele lor. Cu toate acestea, George Copos n-a vrut ca intrarea să fie liberă la meci şi a fixat preţul biletelor la 5 lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net