Copos îi face contract pe viaţă lui Daniel Pancu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Daniel Pancu a bifat 9 derby-uri contra Stelei, din care a pierdut doar unul singur, primul, disputat în 1997, când giuleştenii au fost înfrânţi cu 3-1.

Pancone şi-a trecut în palmaresul disputelor cu "militarii", patru victorii şi trei egaluri, însă toate succesele lui şi golurile marcate au fost legat de stadionul Giuleşti.

Atacantul nu reuşise până miercuri seara să marcheze în Ghencea. Cu această reuşită, Pancu a ajuns la golul patru înscris contra steliştilor, fiind omul care a punctat mereu decisiv cu Steaua.

"E un sentiment unic să marchezi în Ghencea în tricoul Rapidului, bucuria supremă! Pentru mine nu există ceva mai bun", a dezvăluit Daniel Pancu. Şi George Copos e încântat de jucător şi spune că îi pregăteşte un contract pentru un post de conducere.

"Lui Pancu nu ştiu dacă îi vom prelungi contractul de jucător din vară, acest lucru îl va decide viitorul antrenor al Rapidului, nu eu. Eu ce pot să spun e că îi pregătesc un post de conducere. E unul dintre simbolurile noastre, un fotbalist pe care trebuie să-l respectăm şi care va rămâne pe viaţă la Rapid!", anunţă George Copos.

Aşteaptă o fetiţă

Fotbalistul mai are şi un alt motiv de bucurie: soţia lui, Mihaela, este însărcinată, iar în această lună va aduce pe lume o fetiţă. Pancu a renunţat la burlăcie în decembrie 2009, atunci când a luat-o de soţie pe Mihaela, sora fostului căpitan al Rapidului, Nae Stanciu. Cei doi mai au un băieţel, David Gabriel, de cinci anişori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net