Copos se împrumută pentru «Vamă»

simeon stalpnicul png

„Vamă” s-a întâlnit ieri de dimineaţă cu Copos, dar cele două părţi nu au ajuns la un acord. Supărat, Dinu Gheorghe şi-a semnat demisia, pentru ca, pe seară, cei doi să se împace.

Cu jucătorii neplătiţi de două luni, cu patronul Braşovului Neculaie, care revendica bani din transferurile lui Sburlea şi Roman, Dinu Gheorghe s-a gândit serios să plece.

Toate s-au acutizat dumincă seara. Rapid a surclasat pe Victoria Brăneşti, scor 7-1, dar Dinu Gheorghe a lipsit de la meci. Imediat a apărut şi o veste halucinantă: preşedintele urma să demisioneze! Care erau supărările lui „Vamă"? Fotbaliştii giuleşteni nu sunt plătiţi de două luni.

Mai mult, „Vamă" e presat şi de o datorie către patronul Neculaie de la Braşov, în urma transferurilor lui Roman şi Sburlea, care se ridică la 1.200.000 de euro! Părţile s-au înţeles ca Rapid să achite 1.5 milioane de euro pentru cei doi. 300 de mii au fost viraţi către FC Braşov în vară, 600.000 urmau să ajungă acum, iar restul de la anul.

Sburlea a marcat un singur gol pentru Rapid: în Cupă cu Petrolul

simeon stalpnicul png

Neculaie: "Rapidiştii sunt nişte găozari"

"Rapidiştii sunt nişte găozari. Aşa ceva nu se face nici între doi parteneri de afaceri, dar între prieteni", a declarat ieri dimineaţă patronul Ioan Neculaie.

Toate aceste întârzieri ale plăţilor l-au afectat pe Dinu Gheorghe, care le-a promis jucătorilor siguranţă. Ieri dimineaţă, cei doi au avut o altă discuţie, însă nimic nu s-a rezolvat. „Vamă" s-a întors la ProRapid şi dezamăgit de discuţiile cu Copos şi-a depus demisia!

A refuzat să spună şi oficial acest lucru, lăsând loc de o eventuală revenire. Mai târziu, Copos, Şumudică şi Copos s-au întâlnit, iar patronul i-a promis preşedintelui că se va împrumuta la bancă să plătească restanţele către jucători.

Jucătorii riscau să ajungă în stradă!

simeon stalpnicul png

În urmă cu un an, imaginile cu jucătorii Rapidului ajunşi în stradă din cauza chiriilor neplătite de club deveniseră normalitate. Acestea puteau reveni acum în actualitate. Cum s-a ajuns aici? Un apropiat al lui „Vamă" deţine complexul rezidenţial în care sunt cazaţi majoritatea fotbaliştilor străini de la Rapid. 1.000 de euro costă chiria lunară la locuinţele lui Rui Duarte sau Ezequias din zona Băneasa. Iniţial, Copos a refuzat să plătească banii, iar jucătorii riscau să fie evacuaţi de proprietar, la fel cum s-a întâmplat în urmă cu un an şi jumătate, când Bozovici şi-a trimis familia în Serbia, după ce proprietarul i-a cerut să-şi facă bagajele din cauza chiriei neplătite. Acesta a fost un alt motiv de ceartă între Copos şi „Vamă".

shutterstock 1833215881 jpg
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
autostrada jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
cub elena merișoreanu (1) png
tirhritcu jpg
Horoscop FOTO Shutterstock (2) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg