Cori Gramescu are aceeaşi pasiune ca Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu - FOTO


    Cori Grămescu
Cori Grămescu

Cori Gramescu impartaseste aceeasi pasiune ca si cuplul Dani Otil - Mihaela Radulescu. Celebra antrenoare de fitness si-a petrecut ultimele zile din luna august pe insula Gokceada, acolo unde a practicat kiteboarding, sportul de care s-a indragostit.

Insula din nord vestul Turciei este renumită pentru astfel de activitati in aer liber, in special multumita curentilor marini si vantului prielnic. Kiteboarding-ul a fost o reala provocare pentru Cori Gramescu, avand in vedere ca, in ciuda faptului ca este o persoana atat de activa la sala de fitness Lady Fit, nu stia sa inoate. A trecut insa cu bine peste primele emotii si, odata cu kiteboarding-ul, si-a invins si teama de apa.

"Am descoperit kiteboarding-ul oarecum din intamplare, cand un grup de amici mi-a spus ca pleaca pe o insula din Turcia pentru a invata acest sport. Mie imi place ideea de vacanta activa, asa ca am profitat de ocazie sa vad daca ma descurc. Pentru mine era si o provocare personala foarte mare, pentru ca nu stiam sa inot, asa ca orice sport acvatic ma speria din principiu. Am descoperit insa un sport foarte interesant, deosebit de complex si de solicitant fizic si care iti ofera foarte multe satisfactii", povesteste Cori.

Odata prins virusul acestui sport, Cori Gramescu il recomanda tuturor, mai ales ca iti tonifiaza corpul si iti arde in jurul a 1000 de kcal pe ora. .

"Daca esti genul de persoana dornica sa invete si dispusa sa munceasca, este o un sport perfect! Unul in care te bazezi foarte mult pe reflexe si pe ceea ce simti, pentru ca de multe ori nu prea ai timp sa analizezi rational ce trebuie sa faci. Sigur, e si foarte amuzant, pentru ca, pana inveti, inghiti cam multa apa de mare. Insa merita tot efortul pentru senzatia pe care o ai cand te ridici prima data pe placa! In plus, este un sport foarte solicitant fizic, pentru ca in perioada de invatare consumi cam 1000 de kcal pe ora si iti solicita toti muschii, mai ales picioarele, abdomenul si spatele. Am avut febra musculara in fiecare zi, dar zau ca a meritat!", marturiseste Cori Gramescu.

simeon stalpnicul png
pexels Horoscop 28 octombrie
FotoJet (4) jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
Rodica și Niculae Badalau jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
simona gherghe jpg
foto1 bugetarib jpg
foto1 victor si zetab jpg
1 tratamente cu hrean jpg jpeg
Moisă Irod veteran din Sibiu ultimul soldat român din Garda Regală Sursă Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” jpg
image
image
image
image
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară
foto 8 meda contras  Anglia jpg
(EPA EFE) 5914678 jpg
femeie de serviciu   foto mare jpg