Cornel Ilie: «N-ar aduce nimic bun încă o colaborare cu Antonia»

Ultima actualizare:

    Antonia Iacobescu
Antonia Iacobescu

Trupa Vunk, cu a lor piesa „Pleaca", este marea câștigătoare a premiului Best Romanian Act la ediția de anul acesta a MTV Europe Music Awards. Băieții au concurat cu Maximilian feat. MefX cu piesa "Sophie", cu Grasu XXL feat. Guess Who - "LaLa Song", cu Guess Who feat. deMoga - "Tot Mai Sus" și cu CRBL feat. Helen cu melodia "K-Boom".

Cornel Ilie, liderul și solistul trupei, se declară extrem de mulțumit de colaborarea trupei cu Antonia, însă consideră că ar fi o mare greșeală să mai lucreze cu frumoasa artistă.

"Nu mai am de gând să mai lucrez cu Antonia. Ar fi o greseala si pentru noi, si pentru ea. Lucrurile bune in astfel de domenii nu ar trebui sa se repete sau nu ar trebui sa incerci sa le repeti, pentru ca toata lumea o sa faca o comparatie cu succesul piesei "Pleaca". Probabil peste cativa ani vom mai colabora. Cu Antonia ma inteleg foarte bine, cand ne intalnim in concerte cantam piesa impreuna, dar, din punct de vedere strategic si creativ, n-ar aduce nimic bun inca o colaborare in aceasta formula", a declarat Cornel Ilie într-un interviu acordat revistei VIP.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net