Cornel Penescu: «Eşti prost dacă joci cu Tănase fundaş!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Patronul clubului FC Argeş, Cornel Penescu, a fost adus ieri din arest în Capitală, pentru a participa la procesul intentat de Dorinel Munteanu împotriva sa.

Dorinel Munteanu i-a cerut lui Cornel Penescu daune de 510.000 lei, după ce acesta i-a adus mai multe jigniri în emisiunile televizate, antrenorul Oţelului susţinând că i-au fost pătate onoarea şi reputaţia de antrenor.

În faţa instanţei, Cornel Penescu nu a recunoscut toate jignirile pe care avocatul acuzării le-a prezentat, spunând ironic că i se pare că şi-a criticat un angajat şi că nu i-a afectat cu nimic demnitatea lui Dorinel Munteanu.

Întrebat dacă l-a făcut pe actualul tehnician al Galaţiului „prost", Penescu a afirmat că s-a referit la greşelile făcute în perioada în care Dorinel a antrenat FC Argeş, în sezonul 2006-2007, atunci când a pus jucătorii pe alte posturi. „Dacă Tănase este mijlocaş, iar el l-a pus fundaş, de aia l-am făcut prost", a răspuns Penescu despre actualul fotbalist al Stelei, Cristi Tănase.

De asemenea, Penescu nu a recunoscut că l-a făcut milog pe recordmenul selecţiilor la echipa naţională şi nu şi-a asumat nici afirmaţia „băgăm bani în fotbal ca să aibă de unde fura oameni ca Dorinel Munteanu", pe care avocatul acuzării a prezentat-o drept probă şi a fost spusă în cadrul unei emisiuni de televiziune.

simeon stalpnicul png

Cornel Penescu încearcă să nu-şi asume responsabilitatea pentru afirmaţiile sale, dar noi vom aduce probe cu emisiunile televizate în care i-a afectat reputaţia clientului meu, Dorinel Munteanu", a spus avocatul Florin Covaci. La procesul ce a avut loc ieri, Adrian Porumboiu a lipsit, acesta preferând să-şi trimită avocatul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net