Cornel (Vank), despre câştigătorul «Vocea României»: «Nu ştim să ne alegem câştigătorii»

Luni seara, în timp ce Pro TV desemna Vocea României, Cornel a fost la Gala Teatrului si Filmului Romanesc , difuzată la televiziunea naţională.

"Aseară, în timp ce Vocea României rupea audienţele, la aceeaşi oră, Gala Teatrului şi Filmului Românesc de pe TVR 1 rupea suflete. Acolo am auzit adevăratele voci ale României. Cele cu care am copilărit, cu care am crescut. N-am nimic cu concursul de pe PROTV, în afară că, din nou, mi se pare că nu ştim să ne alegem câştigatorii şi că ratiuni comerciale au influentat, în mod clar, cine să ia premiul cel mare. Altfel, un spectacol impecabil", a spus el despre concursul "Vocea României".

Artistul şi-a exprimat de asemenea regretul de a nu putea să vadă opere de teatru la televizor, fiind convins că o asemenea iniţiativă ar avea succes, mai ales că multe televiziuni, spune Cornel, joacă teatru în fiecare zi cu publicul.

"Ar trebui reintrodus teatrul TV în programele de televiziune. De ce să nu existe o alternativă profesionistă pentru „teatrul” de la tv din restul zilei? Sunt pline televizoarele de cei care joacă un alt fel de teatru şi îl joacă prost. În emisiuni, în politică, sport, administraţie, etc. Cei care ştiu să joace teatru lipsesc din scena modernaăa atenţiei noastre zilnice", a mai scris el pe blogul personal.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
buzau cules prune livada png
Deșeuri electrice  FOTO Shutterstock jpeg
image
image
image
image
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Melissa Jenkins Johanson a încercat să scape de pedeapsă dând vina pe câinele ei jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
transfagarasan 2819625 1920 jpg