Cosmin Contra: «N-am dormit toată noaptea»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Emoţii, nervi, presiune şi tensiune maximă. De asta a avut parte Cosmin Contra în ultimele zile. La 34 de ani, „Guriţă" a debutat ca antrenor în Liga 1 cu o victorie împotriva Sportului Studenţesc, 2-1, meci despre care spune că l-a epuizat total.

„Am avut emoţii uriaşe", dezvăluie internaţionalul român, care sâmbătă şi-a început la Timişoara cariera de antrenor cu un succes în Liga 1.

„Nu ştiu dacă e bine că am luat-o de sus, la nivel înalt direct, dar nu puteam refuza oferta Timişoarei. Sper să urmeze cât mai multe victorii şi să duc echipa pe locurile fruntaşe", a spus Cosmin Contra pentru Click! Fotbalistul-antrenor mărturiseşte că i-a fost extrem de greu să se pregătească pentru meci: "Este o cu totul altă treabă. Am învăţat multe de la tehnicienii cu care am lucrat, dar niciodată nu se compară teoria cu practica. Pe bancă am anumite reacţii, în teren se vede totul altfel. Şi înainte de meci mi-a fost foarte greu. Am avut câteva zile intense, n-am dormit deloc...Mă bucur acum că s-a terminat cu bine".

Unul dintre responsabilii cu buna dispoziţie în vestiarul echipei de pe Bega, „Guriţă" nu s-a schimbat radical de când a fost numit antrenor: "Ştiu şi când să glumesc, dar şi când să fiu dur. Nu sunt un tip strict, sever, însă băieţii trebuie să înţeleagă faptul că nu mai sunt colegul, ci antrenorul lor. Dacă nu înţeleg asta, va fi rău pentru mine, dar şi pentru ei, că rezultatele bune nu vor veni pe un fond negativ".

Învaţă cot la cot cu Alexa

Contra are parte de ajutor din partea lui Alexa. „E căpitan şi mâna mea dreaptă. Am discutat cu el şi ştie că aştept cel mai mult de la el", spune internaţionalul român.

„Guriţă" se consultă şi în probleme tehnico-tactice cu Alexa, fotbalist care va deveni foarte curând antrenor.

simeon stalpnicul png

„Dan îşi ia în februarie licenţa de antrenor. Contra de abia în iarnă începe cursurile. Învaţă unul de la altul acum, pentru că sunt preocupaţi să acumuleze cât mai mult", ne-a mărturisit Mircea Rădulescu, şeful Şcolii de Antrenori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net