Costea şi terenuri pentru Piţurcă

Universitatea Craiova a avut un tur aproape dezastruos, cu victorii doar în faţa candidatelor la retrogradare şi a strâns doar 17 puncte în 15 runde.

Finanţatorul „juveţilor", Adrian Mititelu, îşi face mea culpa, pentru că nu a gestionat cum trebuie managementul în cadrul echipei.

„Am făcut mai multe greşeli, pentru că nu am ştiut să împrospătez lotul. Trebuia să-l vând pe Costea şi să aduc doi-trei fotbalişti care să aducă un plus echipei, dar nu s-a întâmplat asta. Îmi reproşez că nu l-am adus pe Piţurcă şi sper ca din iarnă să finalizăm negocierile, iar el să fie noul antrenor al Universităţii Craiova. Din iarnă vom face schimbări radicale, pentru că vreau performanţă. O să-l aduc pe Piţi. Meciul se joacă şi vă spun că el este oltean get beget şi mai ţine legătura cu mine. Asta înseamnă că îi pasă de Universitatea şi credeţi-mă că ţine la echipa asta cel mai mult. Planul meu este să-l aduc pe Piţi şi să-i las mână liberă, să se ocupe doar de echipa de fotbal, iar eu să nu mai dau interviuri şi să nu mă mai implic, decât financiar. Vreau să-mi văd de afacerile mele şi de Ştiinţa să aud doar că ia campionatul", a declarat Adrian Mititelu.

Surse din cadrul clubului susţin că în iarnă Adrian Mititelu îl va vinde pe Florin Costea, urmând să-l aducă pe Victor Piţurcă, patronul Craiovei înţelegându-se încă de la primele discuţii cu fostul selecţioner, în această toamnă.

image

„Piţi a bătut palma cu Adrian Mititelu, dar i l-a propus pe Eugen Neagoe, aşa cum a făcut şi în 2004, când l-a convins pe Piţurcă să semneze cu Ştiinţa. Tot Piţi l-a convins pe Neagoe să vină acum, doar sunt rude", a declarat un angajat al clubului din Bănie.

În toamna lui 2004, după ce a preluat clubul de la Dinel Staicu, Adrian Mititelu a anunţat remanierea. L-a dat afară pe Rednic după o victorie cu 3-2 în faţa CFR-ului Cluj, l-a numit pe Victor Piţurcă, numai că fostul selecţioner i-a trimis în Bănie pe secunzii săi, Gabriel Boldici şi Ştefan Iovan, urmând ca el să vină după finalul turului.

Numai că Mititelu a refuzat să mai preia Ştiinţa, pe motiv că Dinel îl păcălise, iar înţelegerea cu Piţurcă a căzut.

Citeşte şiTrică vrea să ajungă ca PiţurcăRădoi: «Cu Piţurcă, veneam din obligaţie la naţională»Mititelu: "Vreau să bat Steaua mai mult ca pe Dinamo!"Mititelu nu crede în naţionala lui Răzvan: "Jucătorii de la tineret sunt mai buni!"Mititelul l-a atacat din nou dur pe Răzvan Lucescu

Piţi are terenuri de 100 de milioane €!

Fostul selecţioner este cel mai bogat antrenor român. Piţi a avut inspiraţia de a investi în terenuri atunci când acestea nu valorau mult, iar acum are beneficii mari. Piţurcă deţine, per total, în Bucureşti şi Oltenia, peste 100 hectare, a căror valoare a mai scăzut din cauza crizei financiare şi e acum în jurul sumei de 100 de milioane de euro.

Margherita jpg
1 bruce willis jpg jpeg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
FotoJet (2) jpg
image png
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg